Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko uzvar Magamedovu

Jemeļjaņenko uzvar Magamedovu
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: www.mixfight.ru

Vakar, Krievijas pilsētā Rostovā pie Donas trīskārtējais pasaules un Eiropas čempions kaujas sambo Aleksandrs Jemeļjaņenko (Krievija) aizvadīja savu kārtējo MMA cīņu, kurā jau pirmajā raundā ar TKO pieveica savu tautieti Ibragimu Magamedovu.

Krāšņs bija sportistu uznāciens. Magamedovs ringā devās dzīvā orķestra pavadībā. Savukārt, kad ringā aicināja Jemeļjaņenko, tas tajā kāpa paša izpildītās dziesmas „Es, Aleksandrs” pavadījumā.

Diemžēl pati cīņa nebija ne uz pusi tik ilga un krāšņa kā sportistu uznācieni. Jau pirmā raunda trīsdesmitajā sekundē Aleksandrs izdarīja ļoti spēcīgu sitienu ar roku, kā rezultātā Magamedovam tika pārsista uzacs un sākās asiņošana. Nedaudz vēlāk tiesnesis apstādināja cīņu, lai pārbaudītu cik nopietns ir Ibragima savainojums. Pēc aprunāšanās ar dakteri, tiesnesis lēma, ka cīņa jāaptur, un par uzvarētāju ar tehnisko nokautu tika pasludināts Aleksandrs Jemeļjaņenko.

Tiesa, peripetijas ap šo cīņu nebeidzās. Tiesnešu kolēģijai bija aizdomas, ka slavenā MMA cīkstoņa Fjodora Jemeļjaņenko jaunākais brālis Aleksandrs iespējams ir negodīgā ceļā pieveicis Magamedovu. Viņi lūdza Jemeļjaņenko jaunākajam novilkt cimdus, lai pārbaudītu vai sportista cimdi atbilst visiem standartiem, ka tur nav ielikts kāds svešķermenis.

Pēc pārbaudes tiesneši pārliecinājās, ka Aleksandrs uzvarējis godīgā ceļā un atvainojās viņam par sagādātajām neērtībām.

Arī Jemeļjaņenko oponents ir pārliecināts, ka zaudēja godīgā cīņā un cer uz revanša maču. „Sports ir sports,” izteicās Ibragims.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru


, 2009-03-30 22:17, pirms 15 gadiem
Es tikai nesapratu kapeec sheit Olimpiskie aplji klaat?
, 2009-03-30 23:03, pirms 15 gadiem
Guncha123 rakstīja: Es tikai nesapratu kapeec sheit Olimpiskie aplji klaat?
pietrūkst simbolu
, 2009-03-30 23:45, pirms 15 gadiem
Video??
es mekleeju Youtube bet neatradu varbuut kads atrada!!
, 2009-03-30 23:53, pirms 15 gadiem
zomers rakstīja: Video??
es mekleeju Youtube bet neatradu varbuut kads atrada!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZoByrLOJ4-U
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Matīss Zaharovs. Foto: PFL

MMA cīkstonis Zaharovs PFL debijā piedzīvo zaudējumu

LETA. Latvijas jauktās cīņu mākslas (MMA) sportists Matīss Zaharovs sestdien Ņūkāsla, debitējot Profesionālās cīkstoņu līgas (PFL) Eiropas līmeņa sacensībās, piedzīvoja zaudējumu.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.