Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Stefanam Štruvem būs cīņa ar Brendanu Šaubu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Stefanam Štruvem būs cīņa ar Brendanu Šaubu
Stefans Štruve
Foto: mmafrenzy.com

Vienai no uzlecošajām UFC zvaigznēm, holandietim Stefanam Štruvem 2011. gada 3. martā cīņu šovā „UFC on Versus 3” būs jātiekas ar amerikāņu smagsvaru Brendanu Šaubu, ziņo ufc.com

Sākotnēji bija paredzēts, ka cīņu šovā „UFC on Versus 3” Brendans Šaubs (7-1-0) tiksies ar bijušo UFC čempionu Frenku Miru, bet tagad izskanējusi informācija, ka Mira vietā būrī izies talantīgais Stefans Štruve (21-4-0).

Interesanti, ka gan Štruve, gan Šaubs ir zaudējuši UFC visnesportiskākās figūras īpašniekam Rojam Nelsonam, pie tam pirmajā raundā ar nokautiem.

Tomēr savos pēdējos mačos Stefanam Štruvem un Brendanam Šaubam izdevies uzveikt savus pretiniekus. Šaubs pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu uzvarēja Ganrielu Gonzagu, bet Štruve ar tehnisko nokautu pieveica Šonu Makorklu.

Nedrīkst nepieminēt arī faktu, lai cik izcila izvērtusies Stefana Štruves karjera, savu pirmo sakāvi talantīgais holandietis cieta no latviešu MMA cīkstoņa Romualda Garkuļa (8-8-2) rokas.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2010-12-31 12:10, pirms 13 gadiem
šim čalim vēl jādzen skili, domāju, ka Šaubs iedos iekšā...