Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Zutis novembrī aizvadīs otro MMA cīņu karjerā pret gruzīnu Gasijevu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Zutis novembrī aizvadīs otro MMA cīņu karjerā pret gruzīnu Gasijevu
Kristaps Zutis.

Tukuma sportistu brālība ''Tukuma brāļi'' informē, ka 12. novembrī Tukumā plānotajā cīņu šova ''Milžu cīņas'' ietvaros otro MMA cīņu karjerā aizvadīs Kristaps Zutis. Viņam pretiniekos stāsies 25 gadus vecais gruzīns Soslans Gasijevs.

Zutis profesionālajā MMA debitēja 2019. gadā ar zaudējumu pret Latvijas amatieru čempionu MMA Daini Peipiņu (1-0). Tagad pēc trīs gadu pauzes Zutis, kurš regulāri startē boksā, atgriežas MMA sportā, lai spēkotos ar pieredzes bagāto Gasijevu.

Gruzīns, kuram ir gana liela pieredze amatieros, profesionālajā MMA debitēja tajā pašā gadā, kurā Kristaps Zutis – 2019. Soslanam Gasijevam aiz muguras ir 14 cīņas, no kurām sešos dueļos viņš svinējis uzvaras. Divdesmit piecus gadus vecais Gasijevs pēdējo reizi ringā kāpa šā gada augustā bijušā UFC čempiona Habiba Nurmagomedova rīkotajā cīņu pasākumā “Eagle FC 49”. Šajā cīņu šovā Gruzijas pārstāvis tikās ar Krievijas sportistu Vladimiru Daineko (14-5).

Lai arī gruzīna uzvarēto un zaudēto cīņu attiecība ir negatīva, jāatzīmē, ka viņš pārsvarā cīnījies ar augsta līmeņa sportistiem, piemēram, jau pieminēto Daineko, Azamatu Nuftilajevu (12-1-1), Jevgēņiju Orlovu (6-1), Genādiju Džordžoliani (5-2) un Latvijas smagsvaru Oļegu Jemeļjanovu (11-3).

Kristaps Zutis gaidāmajam mačam gatavojas treneru Reiņa Garkalna un Josifa Kovči vadībā. Kristaps divas nedēļas aizvadīja treniņnometni Kiprā, bet tagad sagatavošanos procesu turpina Līvānos sporta klubā SKITS.

Informāciju sagatavoja:
Tukuma sportistu brālība ''Tukuma Brāļi''

     [+] [-]

, 2022-10-29 10:10, pirms gada
Vispār nav variantu. Diemžēl