Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Bijušais UFC čempions Dominiks Kruzs ringā atgriezīsies vasaras beigās

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušais UFC čempions Dominiks Kruzs ringā atgriezīsies vasaras beigās
Dominiks Kruzs
Foto: sherdog.com

Bijušais organizāciju UFC un WEC supervieglā svara čempions Dominiks Kruzs (19-1-0), kurš kopš 2011. gada oktobra traumu dēļ nav aizvadījis nevienu cīņu, cīņu apritē varētu atgriezties augusta beigās vai septembra sākumā.

Divdesmit astoņus gadus vecais Dominiks Kruzs, kuru ilgu laiku vajā traumas, gandrīz trīs gadus nav aizvadījis nevienu cīņu, taču viņš ir optimisma pilns un kārtējo reizi plāno atgriezties sportā un tas varētu notikt jau vasaras beigās.

Jāatzīmē, ka iepriekš Kruzam atgriešanās ringā bija ieplānota uz 1. februāri, kad viņam vajadzēja dūres krustot ar pagaidu UFC supervieglā svara čempionu brazīlieti Renanu Barao (32-2-0), taču Dominiks pirms nozīmētā mača atkal guva savainojumu un cīņa bija jāatceļ.

Pateicoties ilgajai Kruza prombūtnei, kas bija saistīta ar traumām, Dominikam tituls tika atņemts un Barao no pagaidu čempiona tika paaugstināts par oficiālo UFC čempionu.

Pēc Kruza menedžera un trenera Ērika Del Fierro vārdiem, bijušais čempions cīņu apritē varētu atgriezties vasaras beigās. Amerikānis pirmo cīņu gribētu aizvadīt ar pasaules reitingu TOP 10 cīkstoni, japāni Takeju Mizugaki (20-7-2).

Tā priekš Kruza būs pirmā cīņa pēc gandrīz trīs gadu ilgas pauzes. Pēdējo cīņu amerikānis aizvadīja 2011. gada oktobrī, pēc punktiem uzveicot patreizējo UFC visvieglākā svara čempionu Demetriusu Džonsonu (20-2-1).

Dominiks profesionālajā MMA jau ir deviņus gadus. Šajā laika posmā amerikāņu cīkstonis paspējis aizvadīt divdesmit cīņu un tikai vienam sportistam izdevies uzvarēt Kruzu. To paveica bijušais WEC čempions Uraija Feibers, kurš uzvarēja Dominiku pirmajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...