Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Raiens Baders: "Esmu spējīgs nokautēt Tito Ortizu"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Raiens Baders: "Esmu spējīgs nokautēt Tito Ortizu"
Raiens Baders
Foto: mmaconvert.com

Viens no perspektīvākajiem UFC pussmagā svara cīkstoņiem Raiens Baders (12-1-0), kuram 2. jūlijā cīņu šova "UFC 132" ietvaros jācīnās ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Tito Ortizu (15-8-1), pārliecināts, ka viņam ir visas vajadzīgās īpašības, lai uzvarētu ar nokautu savu leģendāro pretinieku, ziņo sherdog.com

"Ar nepacietību gaidu šo cīņu. Gan kā fans un, gan kā cīkstonis ar nepacietību gaidu brīdi, kad varēšu tikties ar vienu no leģendārākajiem cīkstoņiem," portālam sherdog.com stāstīja realitātes šova "The Ultimate Fighter 8" uzvarētājs Raiens Baders, kurš savā pēdējā mačā piekāpās patreizējam UFC čemmpionam Džonam Džonsam.

"Tito nebija čempions vienkārši tāpat. Viņš joprojām ir ļoti bīstams pretinieks. Es šai cīņai gatavojos ļoti nopietni. Taču es varu nokautēt Ortizu, jo man ir spēcīgs labais sitiens."

"Neaizmirsīsim, ka tas ir MMA, tāpēc es miksēšu gājienus kājās ar sitieniem. Bet kad es viņu nogāzīšu zemē, sitīšu. Protams, ja būs iespēja pielietot žņaugšanas paņēmienu, nepalaidīšu to iespēju garām."

"Es izdarīšu visu, lai uzveiktu Tito Ortizu!"

"UFC 132" paredzēties cīņu pāri

Dominick Cruz vs. Urijah Faber
Wanderlei Silva vs. Chris Leben
Brian Bowles vs. Takeya Mizugaki
Carlos Condit vs. Dong Hyun Kim
Brad Tavares vs. Aaron Simpson
Rafael dos Anjos vs. George Sotiropoulos
Tito Ortiz vs. Ryan Bader
Matt Wiman vs. Dennis Siver
Melvin Guillard vs. Shane Roller
Andre Winner vs. Anthony Njokuani
Donny Walker vs. Jeff Hougland

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-29 08:41, pirms 13 gadiem
Tā neko sev cīņu saraksts. Vienīgi man ne pārāk patīk, ka tās mazās svara kategorijas piebāztas. Nu nav interesanti skatīties kā 2 blusas lēkā 3 raundus visu laiku, jo nevienam tur nav spēka nevienu izrubīt

     [+] [-]

, 2011-06-29 12:10, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Tā neko sev cīņu saraksts. Vienīgi man ne pārāk patīk, ka tās mazās svara kategorijas piebāztas. Nu nav interesanti skatīties kā 2 blusas lēkā 3 raundus visu laiku, jo nevienam tur nav spēka nevienu izrubīt
nu kā kuram - man patīk. ka aktīvi cīnās, un "izruba" gan jau pietiekami

     [+] [-]

, 2011-06-30 10:40, pirms 13 gadiem
7dienas rītā uz pohām būs ko paskatīties..

     [+] [-]

, 2011-06-30 22:14, pirms 13 gadiem
Kur tos labumus var paskatīties?

     [+] [-]

, 2011-06-30 23:14, pirms 13 gadiem
mmmalinker.com var sūdīgas - vidējas kvalitātes video skatīties. + tas, ka uzreiz ir pieejami, bet ja ir pacietība, tad torrentos. parasti velku no piratebay, lai gan ātrums nav labākais, tā pat atnāk ātrāk nekā kādos mūsu ieliek (ja vispār ieliek, nav īpaša konsistence šajā jomā)

     [+] [-]

, 2011-07-01 04:11, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: mmmalinker.com var sūdīgas - vidējas kvalitātes video skatīties. + tas, ka uzreiz ir pieejami, bet ja ir pacietība, tad torrentos. parasti velku no piratebay, lai gan ātrums nav labākais, tā pat atnāk ātrāk nekā kādos mūsu ieliek (ja vispār ieliek, nav īpaša konsistence šajā jomā)
iekš fano parasti nākamajā dienā ieliek.

     [+] [-]

, 2011-07-01 13:56, pirms 13 gadiem
fixaiz rakstīja: 7dienas rītā uz pohām būs ko paskatīties..
Interesanti caur kurieni tu skatisies?Caur internetu vai TV?

     [+] [-]

, 2011-07-01 15:32, pirms 13 gadiem
Barijax rakstīja: Interesanti caur kurieni tu skatisies?Caur internetu vai TV?
es novelku caur internetu un iebāžu TV dooh
bet nu ja tu domā pa kādu kanālu, tad tur nerāda

     [+] [-]

, 2011-07-02 01:10, pirms 13 gadiem
Barijax rakstīja: Interesanti caur kurieni tu skatisies?Caur internetu vai TV?
Protams, ka velku no neta. Tiešraidē, manuprāt, ir kkādi portāli kur var skatīties, bet tad tas ir vēlu + kvalitāte galīgi pakaļā. Es parasti velku Best Mixed Martial Arts Torrents - The best MMA... vai Xtreme Wrestling Torrents vai sliktākajā gadījumā no Download music, movies, games, software! The... jo tur bieži vien parādās stipri vēlāk un ātrums āri lēnāks..