Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Džounss aizstāvēs titulu pret Santošu, Holma mēģinās vēlreiz šokēt pasauli

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Džounss aizstāvēs titulu pret Santošu, Holma mēģinās vēlreiz šokēt pasauli
UFC pussmagā svara čempions Džons Džounss. Foto: AP/Scanpix

"UFC 239'' šova cīņu sarakstam pievienotas divas titulcīņas. Šova galvenajā duelī UFC pussmagā svara čempiontitulu aizstāvēs Džons Džounss (24-1), bet otrā galvenajā cīņā sievietēm svara kategorijā līdz 61 kilogramam savu titulu uz spēles liks Amanda Nunjesa (17-4).

UFC pussmagā svara [light heavyweight] čempions Džons Džounss [Jon Jones] aizvadīs jau trešo cīņu septiņu mēnešu laikā, šoreiz mērojoties spēkiem ar Brazīlijas cīkstoni Tjagu Santošu [Thiago Santos] (21-6). Duelis norisināsies ''UFC 239'' šovā 6. jūlijā Lasvegasā.

Marta sākumā Džounss veiksmīgi aizstāvēja titulu cīņā pret Entoniju Smitu (31-14) [Anthony Smith], izcīnot pārliecinošu uzvaru piecu raundu cīņā pēc punktiem. Interesanti, ka vakar savā ''Twitter'' kontā Džounss deva mājienu, ka nākamo cīņu varētu aizvadīt jau smagsvaros [heavyweight] ar bijušo UFC čempionu Stipi Miočiču [Stipe Miocic] (18-3), tomēr līdz tam vēl nāksies paciesties.

Par nākamo, kurš mēģinās sagādāt, iespējams, lielāko pārsteigumu UFC vēsturē, kļuvis Tjagu Santošs. Brazīlietis, kurš iepriekš bija zināms kā vidējā svara [middleweight] pārstāvis, iemantojis slavu kā viens no lielākajiem nokautu meistariem UFC. Iepriekšējās trīs cīņās Santošs izcīnījis uzvaras ar nokautu, pēdējā no tām pirms mēneša pieveicot Janu Blahovicu [Jan Blachowicz] (23-9).

''UFC 239'' šovā cīņu apritē pēc teju pusgada pārtraukuma atgriezīsies par visu laiku labāko sieviešu MMA cīkstoni uzskatītā brazīliete Amanda Nunjesa [Amanda Nunes], kura aizstāvēs vienu no saviem tituliem [bantamweight kategorijā] pret amerikāņu cīkstoni Holliju Holmu [Holly Holm] (12-4). Pirms četriem gadiem Holmai izdevās šokēt pasauli, nokautējot UFC superzvaigzni Rondu Rouziju [Ronda Rousey] (12-2) un kļūstot par čemponi. Tomēr pēc tam sekoja trīs zaudējumu sērija.

Holmai tikusi dota vēl viena iespēja apliecināt sevi no jauna, taču uzdevums nebūt nav no vieglākajiem. Nunjesa savulaik pieveikusi gan Rouziju, gan citu UFC čempioni Valentīnu Ševčenko [Valentina Shevchenko] (16-3), bet savā iepriekšējā cīņā pirmajā raundā satrieca Kristianu Žustino [Cristiane ''Cris Cyborg'' Justino] (20-2).

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2019/3/...
https://www.mmafighting.com/2019/3/...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 22:11, pirms 6 gadiem
Kristianu Žustino [Cristiane Justino]

Cris Cyborg domājams citiem būtu atpazīstamāk

     [+] [-]

, 2019-03-28 22:22, pirms 6 gadiem
Noteikti labākais iespējamais variants, Santošs varētu būt interesants pretinieks. Ja uzvarēs arī viņu, tad visticamāk uz HW pret Miočiču, DC vai Lesnaru, jo LHW būs pa lielam iztīrīta.

     [+] [-]

, 2019-03-28 23:52, pirms 6 gadiem
239 solās būt izcils

     [+] [-]

, 2019-03-29 07:21, pirms 6 gadiem
DžoUnss Labi ka vairs nav "nuņesa"

Ko nozīmē "satrieca pirmajā raundā"..? Lika raudāt..?

     [+] [-]

, 2019-03-29 12:41, pirms 6 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: DžoUnss Labi ka vairs nav "nuņesa"

Ko nozīmē "satrieca pirmajā raundā"..? Lika raudāt..?
Lai arī man kretinē daudzi Suveizdas un citu uzvārdu latviskojumi, Džounss nudien ir akurāt pareizi. Džons Džounss, nevis Džons Džonss. Tāpat arī Nunjesa.

Lai nu kurš, bet šis autors uzvārdus latvisko ļoti labi un vienmēr iekavās liek orģinālo rakstību.

     [+] [-]

, 2019-03-29 21:05, pirms 6 gadiem
Nunjesa beidzot ir pareizi

Par Džonsu, hz, Džounss liekas dīvaini