Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC franču smagsvars Gans dominē pār Žairzinjo un vēlas cīnīties par titulu

Agris Suveizda

UFC franču smagsvars Gans dominē pār Žairzinjo un vēlas cīnīties par titulu
Sirils Gans pret Žairzinjo Rosenstreiku. Foto: UFC

Joprojām zaudējuma rūgtumu nav piedzīvojis 30 gadus vecais franču cīkstonis Sirils Gans, kurš kikboksa karjerā uzvarējis visās septiņās cīņās, bet šonakt Lasvegasā tika arī pie astotās uzvaras jauktajā cīņas mākslā.

Lasvegasas cīņu vakara nagla bija duelis starp UFC smagsvaru ceturto numuru Žairzinjo Rosenstreiku (līdz šai cīņai 11-1) un septīto numuru Sirilu Ganu (7-0). Lai arī nedarbojās pietiekami agresīvi, lai panāktu agrāku cīņas iznākumu, smagsvaru pretendents Gans dominēja visos piecos raundos un triumfēja ar vienbalsīgu lēmumu, visiem tiesnešiem lemjot 50:45 viņa labā.

"Treneris teica, ka labi cīnījos un uzvarēju piecos raundos no pieciem. Tā ka – jā, esmu laimīgs. Domāju, ka kaut ko pierādīju. Varu cīnīties piecus raundus un visus piecus raundus varu kontrolēt. Tagad iesim pēc jostas - esmu gatavs," pēc cīņas sacīja Parīzē dzimušais Gans. "Nesagādāju skatītājiem izrādi, taču tiku pie lielas uzvaras – mana galvenā vēlme bija kontrolēt cīņas gaitu."

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Abi cīkstoņi savu iepriekšējo cīņu aizvadīja pret brazīlieti Žunioru dus Santusu – Žairzinju viņu pieveica 2020. gada augustā, bet Gans ar viņu tika galā decembrī. Surinamas cīkstonis Žairzinju savu līdz šim vienīgo zaudējumu bija piedzīvojis 2020. gada maijā, 20 sekundēs ar nokautu zaudējot smagsvaru pirmajam numuram Fransisam Ngannū, kuru pēc mēneša gaida titulcīņa pret Stipi Miočiču.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-02-28 17:06, pirms 3 gadiem
Lasvegasas cīņu vakara nagla bija duelis starp UFC smagsvaru ceturto numuru Žairzinjo Rosenstreiku (līdz šai cīņai 11-1) un septīto numuru Sirilu Ganu (7-0).

Tur tālu bija līdz vakara naglai. Nagla bija 2. cīņa starp Muņesu un Riveiru.

Galvenā cīņa bija šogad neinteresantākā cīņa. Toties manis minētā cīņa varētu būt top3 šogad.

     [+] [-]

, 2021-02-28 17:23, pirms 3 gadiem
Main Event nebija tā interesantākā cīņa, bet Gane taktiski atstrādāja ļoti labi, ļoti labs footwork, labs cardio, bet manuprāt ar šādu uzvaru pie title fight netikt.
Pārējās cīņas, bija skatāmākas, bet īpašas emocijas neizraisīja, jāgaida UFC 259, tur gan vajadzētu būt uguņošanai!!!

     [+] [-]

, 2021-02-28 21:22, pirms 3 gadiem
Diezgan garlaicīgi bija,paties. Ganu no titulcīņas šķir 1 uzvara,pie zināmas apstākļu sakritībasvar tikt pat uzreiz. Priekšā redzu tikai Džonsu,tad Nganu,Luisu un Volkovu,pirmie 2 jau tika pie sava mēģinājuma un zaudēja,Volkovs atkal zaudēja Luisam un Bleidsam. Džonss savukārt regulāri iekuļas sūdos jo nav draugos ar veselo saprātu,kā jau 90% mma pro cīkstoņu