Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gans ar vienbalsīgu lēmumu pieveic Volkovu un gatavs cīņai par UFC smagsvaru titulu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gans ar vienbalsīgu lēmumu pieveic Volkovu un gatavs cīņai par UFC smagsvaru titulu
Sirils Gans. Foto: UFC

Nepieveiktais francūzis Sirils Gans (9-0) Lasvegasā notikušajā "UFC Fight Night" galvenajā cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (50:45, 50:45, 49:46) pieveica Aleksandru Volkovu (33-9). Pēc uzvaras viņš paziņoja, ka ir gatavs cīnīties par smagsvaru titulu.

Sirila Gana pārākums izpaudās viņa roku ātrumā un kāju darbībā, augumā lielākajam Aleksandram Volkovam neatrodod paņēmienus, kā apturēt pretinieku. Cīņa bija svarīga, lai tuvotos smagsvaru čempiona titulam, un Gans pēc uzvaras pauda, ka ir gatavs nākamajam solim.

Pašreizējais čempions ir Fransiss Nganū, kurš meistarību kala pie trenera Fernāra Lopesa Parīzē, "MMA Factory" treniņu centrā. Turpat un pie tā paša trenera pašlaik strādā Gans, kurš ir trenējies kopā arī ar Nganū. Nule kā panākumu izcīnījušais Gans sacīja, ka oktagonā pret Nganū būtu gatavs doties vienīgi situācijā, kurā uz spēles ir likts UFC tituls.

Gans ir tikai piektais UFC smagsvars, kurš karjeru organizācijā sācis ar sešām uzvarā pēc kārtas. Visi iepriekšējie – Rendijs Kutūrs, Keins Velaskess, Žuniors dus Santušs un Fransiss Nganū – pēc tam kļuva par divīzijas čempioniem. "Šajā situācijā un ar domu par nākotni jūtos komfortabli. Viņam pieder josta… Mēs piedzimām vienā un tajā pašā zālē pie tā paša trenera. Tagad par titulu, par jostu – esmu tam gatavs," Gans skaidri lika noprast, ka grib sekot priekšgājēju pēdās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-06-27 12:05, pirms 3 gadiem
Lai iet aitas ganīt!

     [+] [-]

, 2021-06-27 16:48, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Lai iet aitas ganīt!
Vilks ? Aitas ?!

     [+] [-]

, 2021-06-27 20:43, pirms 3 gadiem
Volkovs lika vilties. Es viņam atdodu 1. raundu,pēc tam nepameta sajūta,ka viņš mīž ieslēgt 5 ātrumu un muļļājas hvz kāpēc. Varbūt tiešām Ganē ir tik labs,ka pret viņu visi izskatās tizli. Tagad Volkovs iet pret pret Miočič,Gane par titulu. Džonss tikmēr nervozi pīpē tviterī