Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Porjē: ''Trešā cīņa pret Makgregoru būs citādāka''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Porjē: ''Trešā cīņa pret Makgregoru būs citādāka''
Dastins Porjē cīņā pret Konoru Makgregoru. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

UFC cīkstonis Dastins Porjē viesojās ''The Joe Rogan Experience'' podkāstā, kurā apsprieda potenciālo triloģiju pret Konoru Makgregoru. Porjē atzina, ka arī Makgregors vēlas aizvadīt trešo cīņu, kura pēc viņa domām būs citādāka, nekā iepriekšējās divas.

''Konors grib triloģiju, tāpat arī es. Šobrīd cenšamies izveidot labu darījumu. Tā būs liela cīņa. Viņš nokautēja mani un es izdarīju to pašu. Triloģijas cīņa būtu viena no lielākajām šogad un pat, iespējams, viena no lielākajām visu laiku cīņām. Pats nepiedalos potenciālās cīņas sarunās, to dara mans menedžeris Robs Roveta. Cenšamies sev iegūt pēc iespējas labākas pozīcijas, lai sēstos pie galda ar Makgregora komandu un vestu nopietnas sarunas. Domāju, ka triloģija ir loģisks turpinājums, kam līdzi nāktu daudz naudas,'' par potenciālās trešās cīņas norisi starp Makgregoru un Porjē sacīja pats Dastins.

Tāpat Porjē tika jautāts prognozēt potenciālās cīņas norisi, balstoties uz to, kas notika abu sportistu pirmajās divās tikšanās reizēs astoņstūrī: ''Tas ir cīņas sports. Viņš noteikti veiks izmaiņas. Trešā cīņa pret Makgregoru būs citādāka. Tāpat kā pirmā un otrā cīņa bija atšķirīgas. Arī es pielāgošos un veikšu izmaiņas savā taktikā. Man tas jādara, lai Konors nespētu uzminēt manu nākamo darbību.''

Pirmā cīņa starp Konoru Makgregoru un Dastinu Porjē norisinājās 2014. gada 27. septembrī, kad īru cīkstonis uzvarēja 106 sekunžu laikā pirmajā raundā, savukārt, otrā cīņa, kurā uzvarēja Porjē, notika šī gada 24. janvārī.

     [+] [-]

, 2021-02-28 14:45, pirms 3 gadiem
Vienīgais kas man nāk prātā,ka Porjē varētu iet parterā,ko gan vēl viņš var izmainīt