Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Šeins Karvins: "Lesnars neciena mūsu sporta veidu"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šeins Karvins: "Lesnars neciena mūsu sporta veidu"
Šeins Karvins
Foto: fiveouncesofpain.com

Trīsdesmit četrus gadus vecais MMA cīkstonis, amerikānis Šeins Karvins, kurš 21. novembrī cīnīsies par savam tautietim Brokam Lesnaram piederošo UFC čempiona jostu supersmagajā svarā atklāti atzīst, ka neieredz savu pretinieku.

„Domāju, ka neieredzēt ir diezgan spēcīgs vārds, bet es Broku neieredzu par to, ko viņš izdarīja pēc UFC 100,” izteicās līdz šim neuzvarētais Šeins Karvins (11-0-0).

„Es neieredzu viņu par to, ka viņš izrādīja necieņu pret līdzjutējiem! Es ar nepacietību gaidu, kad varēšu tikties ar viņu. Es nedomāju, ka viņš vispār ciena mūsu sporta veidu un mūsu līdzjutējus. Varbūt viņš ir slavens, taču slava nenozīmē, ka tevi ciena.”

Atgādinām, ka šī gada jūlijā pēc uzvaras pār Frenku Miru, Broks Lesnars publiski izkliedza apvainojošas replikas par savu pretinieku, kā arī skatītājiem rādīja vidējo pirkstu, tādejādi izrādot necieņu pret viņiem. Viņš paspēja arī pastāstīt kā nosvinēs uzvaru, proti, kādas izvirtības darīs ar sievu, kā arī izteica savu viedokli par UFC galveno sponsoru, alus firmu Bud Light. Patiesībā viņš apsolīja, ka pēc cīņas dzers citas šķirnes alu, jo no Bud Light nesaņemot naudu par reklāmu.

Šāda Lesnara attieksme satricināja visu MMA pasauli, taču viņa popularitāti pacēla vēl lielākos augstumos.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

  -1 [+] [-]

, 2009-08-26 00:33, pirms 15 gadiem
nebrauc labāk viņam virsū tas var slikti beigties tev Šein

  +2 [+] [-]

, 2009-08-26 00:45, pirms 15 gadiem
Slikti beigsies Brokam

     [+] [-]

, 2009-08-26 10:21, pirms 15 gadiem
''alus firmu But Light.''
Nav gadījumā BuD Light?

     [+] [-]

, 2009-08-28 21:55, pirms 15 gadiem
butu labi ja tapat ka Gonzagu