Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Papijs Abedi parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Papijs Abedi parakstījis līgumu ar UFC
Papijs Abedi
Foto: mmaviking.com

Šodien līgumu ar UFC uz četrām cīņām parakstījis līdz šim neuzvarētais āfrikiāņu izcelsmes Zviedrijas vidējā svara cīkstonis Papijs "Makambo" Abedi. Papija debijas datums spēcīgākajā federācijā, kā arī viņa pirmais pretinieks vēl nav zināmi, ziņo sherdog.com

Trīsdesmit divus gadus vecais Papijs Abedi (8-0-0) ir džudo meistars, kurš trenējas Zviedrijā MMA klubā "Hilti NHB". Šajā pašā klubā trenējas arī bijušais UFC cīkstonis Pers Eklunds.

Papija līguma parakstīšana ar UFC nav nekāds negaidīts pārsteigums. Portāls bloodyelbow.com jau pērngad zviedru bija izlikuši kā pirmo numuru no vidējā svara cīkstoņiem, kurš varētu parakstīt kontraktu ar pasaules kādu no vadošajām organizācijām.

Abedi profesionālajā MMA debitēja 2006. gadā ar uzvaru pār Mikaelu Pastoru. Kopš šīs uzvaras Papijs aizvadījis vēl septiņas cīņas, visās izcīnot uzvaras. Pie tam no visām astoņām izcīnītajām uzvarām septiņas izcīnītas priekšlaicīgi.

Tiesa, Makambo uzvarēto sportistu skaitā nav neviena pasaules TOP cīkstoņa, vienīgais vērā ņemamais pretinieks ir Abedi pēdējais "upuris", fedreāciju Shooto un M-1 kādreizējā zvaigzne Natans Šouterens (16-12-2).

World MMA Middleweight Scouting Report:

1. Papy Abedi
2. Chris Weidman
3. Vitor Vianna
4. Vyacheslav Vasilevsky
5. Bruno Santos
6. Costantinos Philippou
7. Jordan Smith
8. Uriah Hall
9. Victor O'Donnell
10. Assan Njie

Izmantotie resursi:
Bloody Elbow - Pound-for-Pound the Best in...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...