Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Neits Markuards atlaists no UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Neits Markuards atlaists no UFC
Neits Markuards
Foto: sherdog.com

Vakar diezgan negaidīti no UFC tika atlaists bijušais UFC vidējā svara titula pretendents Neits Makuards (31-10-2), kurš pasaules vadošajā organizācijā startēja kopš 2005. gada aizvadot četrpadsmit cīņas, zaudējot tikai četrās, ziņo sherdog.com

Neilgi pēc tam, kad UFC paziņoja, ka Markuards nepiedalīsies šodien, 26. jūnijā notiekošajā cīņu šovā "UFC on Versus 4", kur sportistam bija paredzēts vakara galvenajā mačā tikties ar Riku Storiju, UFC prezidents Dana Vaits ārzemju medijiem pavēstīja, ka Neits ne tikai nepiedalīsies šovā, bet arī tiek atlaists no UFC.

"Esmu pārliecināts, ka esat dzirdējuši, ka Neits Markuards izkritis no turnīra," vēstīja Dana Vaits savā Twiiterī izvietotajā video.

"Tā ir taisnība - viņš neizgāja medicīnisko. Neits izkrīt ne tikai no šova, ne tikai no vakara galvenās cīņas, ko rādīs TV kanālā Versus, viņš pat vairs nepieder UFC."

Tieši kāda iemesla dēļ ārsti Markuardu nepielaida pie cīņas - nav skaidrs. Kā arī nav zināms, kas tā ļoti saniktona UFC vadību, ka viņi sportistu nekavējoties atlaiduši.

Neita vietu cīņā ar Riku Storiju ieņēmis Čārlijs Brenemans. Taču šī cīņa nebūs turnīra galvenais mačs. Vakara svarīgākā dueļa vietu ieņems Čeika Kongo un Peta Berija cīņa.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-06-26 16:26, pirms 13 gadiem
es jūtu kkādu personisku atriebību no Vaita puses.