Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Melvins Manhofs aprīlī tiksies ar Broku Larsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Melvins Manhofs aprīlī tiksies ar Broku Larsonu
Melvins Manhofs
Foto: sherdog.com

Bijušais Strikeforce un Dream vidējā svara cīkstonis Melvins Manhofs (27-9-1), kuram tagad ir līguma saistība ar One FC, nākamo maču aizvadīs 5. aprīlī šova „One FC 8 - Kings and Champions” ietvaros pret bijušo UFC un WEC pusvidējā svara atlētu Broku Larsonu (36-7-0).

Trīsdesmit sešus gadus vecais nokautu meistars Melvins Manhofs, kurš no savām divdesmit septiņām uzvarām divdesmit piecas izcīnījis ar nokautiem, šobrīd aizvada trīs cīņu uzvaru sēriju. Pēdējā mačā nīderlandietis uzveica kanādiešu sportistu, UFC veterānu Denisu Kangu (35-16-1), bet pirms tam viņš uzvarēja Džī Jangu Kimu (14-10-0) un Rijo Kavamuru (15-7-4).
Manhova, kurš savulaik pārstāvējis Strikeforce, Dream, It’s Showtime un Cage Rage, skaistākās uzvaras ir pār tādiem vārdiem kā Marks Hants (8-7-0), Kazuši Sakuraba (26-16-1), Ians Frīmens (19-7-1), Evangelists Santos (18-15-0), Bobs Šraibers (20-17-1) u.c.

Arī trīsdesmit piecgadīgais Broks Larsons ir vērā ņemama personība, bet viņš atšķirībā no Manhofa ir sāpju paņēmienu lietpratējs. No trīsdesmit sešām izcīnītajām uzvarām divdesmit sešas viņš izcīnījis tieši ar sāpju paņēmienu pielietošanu, sešos mačos viņš uzvarējis ar nokautu, bet trijās divkaujās Larsons savus oponentus pārspējis pēc punktiem.

Amerikānis savulaik bijis līguma attiecībās ar UFC un WEC un droši par savas karjeras lielākajā uzvarām var saukt panākumus pār Maiku Pailu (24-8-1), Karo Prateru (31-13-1), Keitu Nakamuru (24-5-2), Džonu Alessio (34-16-0) un Damarkesu Džonsonu (16-12-0).

„One FC 8 - Kings and Champions” cīņu pāri

Shinya Aoki vs. Kotetsu Boku
Melvin Manhoef vs. Brock Larson
Eddie Ng vs. Arnaud Lepont
Leandro Issa vs. Yusup Saadulaev
Jens Pulver vs. Masakatsu Ueda
Kevin Belingon vs. Thanh Vu

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...