Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Hosē Aldo UFC titulu aizstāvēs pret Entoniju Petisu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hosē Aldo UFC titulu aizstāvēs pret Entoniju Petisu
Hosē Aldo
Foto: mmajunkie.com

Savu nākamo UFC pusvieglā svara čempiona titula aizstāvības cīņu brazīlietis Hosē Aldo (22-1-0) aizvadīs 3. augustā pret amerikāņu sportistu Entoniju Petisu (16-2-0), kurš speciāli dēļ šīs cīņas no vieglās svara kategorijas pārceļos vienu svara kategoriju zemāk.

„Cīņa Aldo – Petis notiks. Mēs visu nokārtojām, gaidiet augustu,” caur savu Twitter kontu par maču paziņoja UFC prezidents Dana Vaits.

Jāpiemin, ka sākotnēji Hosē Aldo nevēlējās tikties ar Entoniju Petisu, pamatojoties uz to, ka amerikānis nav pelnījis titula cīņu par cik pusvieglajā svara kategorijā nav aizvadījis nevienu cīņu.

„Viņi ved cīkstoņus no citām svara kategorijām un tas notiek tikai ar manu svara kategoriju, nekur citur nekā tamlīdzīga nav,” kādu laiku atpakaļ tā izteicās Aldo, kuram jau otro reizi jāstājas pretī vieglā svara cīkstonim, kurš speciāli dēļ cīņas par pusvieglā svara titulu pāriet vienu svara kategoriju zemāk.

Hosē vēlas cīnīties ar savas svara kategorijas cīkstoņiem, kuri viņaprāt ir nopelnījuši tiesības cīnīties par titulu, minot Rikardo Lamasa (13-2-0) un Kuba Svansona (19-5-0) vārdus.

Bet laikam UFC un Hosē Aldo nometne atraduši kopīgu valodu un brazīlietis vairs neprotestē un piekritis cīņai ar Petisu, ja reiz šis mačs beidzot ir oficiāli apstiprināts. Jāatzīmē, ka arī pēdējo cīņu Aldo aizvadīja ar vieglā svara atlētu, bijušo UFC vieglā svara čempionu Frenkiju Edgaru (15-4-1) un izcīnīja uzvaru pēc punktiem…

Izmantotie resursi:
UFC news MMA news Best UFC News - Best MMA...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...