Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Rahmans plāno izmēģināt spēkus MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rahmans plāno izmēģināt spēkus MMA
Hasims Rahmans
Foto: www.thesweetscience.com

Bijušais pasaules čempions boksā supersmagajā svarā Hasims Rahmans portālam fighthyde.com paziņojis, ka plāno izmēģināt spēkus MMA (Mixed martial arts) un viņa debija varētu notikt jau šī gada aprīlī vai maijā.

Pēc trīsdesmit sešus gadus vecā Hasima Rahmana menedžera Sondro Dželkes vārdiem, Rahmans nākotnē vēlas apvienot piedalīšanos gan boksa, gan MMA mačos. Tāpēc Dželke veic pārrunas ar vairākiem jauktās cīņas mākslas pārstāvjiem, par Rahmana iespējām startēt kādā no MMA turnīriem.

„Hasims domā, ka tas būs interesanti. Viņš pa televizoru redzēja Kimbo Slaisa cīņu un izteicās, ka vēlētos ringā tikties ar kādu no šiem puišiem,” portālam sherdog.com stāstīja Rahmana menedžeris.

Dželke arī pavēstīja, ka MMA priekš Rahmana nebūs nekas jauns, jo tas pirms pievēršanās boksam, līdz divdesmit gadu vecumam savā dzimtajā Baltimorā (ASV) bijis ielas cīkstonis.

„ Patiešām viņš bija ļoti labs ielas cīkstonis, līdz cilvēki viņam ieteica pievērsties boksam. Šajā ziņā Rahmans ir līdzīgs Kvintonam Džeksonam un Kimbo Slaisam,” apgalvo Sondro Dželke, kurš cer, ka Rahmans nākotnē varētu tikties ar tādiem pazīstamiem cīkstoņiem kā Ēriks „Butterbean” Ešs, Džeims Tompsons un Kimbo Slais.

Pats Rahmans arī apstiprina, ka grasās startēt MMA, un ir pārliecināts, ja tam nāksies stāties pretī Kimbo Slaisam, viņš to nokautēs.

„Visas cīņas sākas stāvus pozā un tā ir mana priekšrocība,” apgalvo bijušais pasaules čempions. „Kimbo tiks nokautēts mēģinot mani nogāzt uz partera. Daudzi jau paspējuši aizmirst, ka pirms kļūšanas par bokseri biju ielas cīkstonis. Un man ļoti labi padevās kauties uz ielām!”

Izmantotie resursi:
fighthyde.com
sherdog.com

  +2 [+] [-]

, 2009-02-26 18:53, pirms 15 gadiem
buutu jau interesanti kas no taa visa iznaaktu...

  -4 [+] [-]

, 2009-02-26 20:07, pirms 15 gadiem
WHO cares.... Glābiet pasauli no sekluma un šāda sporta veida, kas sabiedrībai nedod neko. Ja dod, oponējiet...

  +3 [+] [-]

, 2009-02-26 20:43, pirms 15 gadiem
trailer rakstīja: WHO cares.... Glābiet pasauli no sekluma un šāda sporta veida, kas sabiedrībai nedod neko. Ja dod, oponējiet...
Ja neko nesaproti tad neruna!

     [+] [-]

, 2009-02-27 10:15, pirms 15 gadiem
Vecīt, vairs burtu nezini? Oponē, ja ir ar ko

     [+] [-]

, 2009-02-27 17:52, pirms 15 gadiem
MMA ir visinteresantākais sporta veids pasaulē.
Par brutalitāti - UFC vēsturē nav reģistrēts neviens nopietnss savienojums vai nāve. Hokejā vien ir daudz vairāk traumēto nekā MMA.