Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Tima Sivias nākamā cīņa ar Džeisonu Railiju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tima Sivias nākamā cīņa ar Džeisonu Railiju
Tims Silvia un Džeisons Railijs
Foto: www.bloodyelbow.com

Bijušais UFC čempions smagajā svarā, amerikānis Tims Silvia profesionālajā MMA apritē atgriezīsies 18. septembrī, kad tas cīņu šova „Adrenaline MMA 4” vakara galvenajā cīņā tiksies ar savu tautieti Džeisonu Railiju.

Trīsdesmit trīs gadus vecajam bijušajam UFC čempionam Timam Silviam (24-6-0) šobrīd ir smagi laiki. Viņš no piecām pēdējām cīņām ir uzvarējis tikai vienā, kā rezultātā viņš ir tālu no pasaules Top 10, kurā tas atradās ilgāku laiku.

Iespējams vissmagākais Tima karjeras laikā piedzīvotais zaudējums bija viņa pēdējā cīņā, kad ar lielo amerikāni nieka astoņās sekundēs tika galā četrdesmit astoņus gadus vecais bijušais pasaules čempions boksā Rejs Mercers (1-1-0).

Lai arī pēdējā Tima Silvias statistika nav bijusi spoža, savos zelta gados no viņa rokas krituši vairāki čempioni kā, piemēram, bijušie UFC čempioni Andrejs Arlovskis un Riko Rodrigezs, WEC titula īpašnieks Džeisons Lamberts un IFL čempions Bens Rotvels.

Savukārt Džeisons Railiju NAAFS smagā svara čempions. kurš MMA ir aizvadījis septiņas cīņas tikai vienā no tām ciešot sakāvi. Tiesa, Railijs nekad nav ticies ar pasaules elites pretiniekiem kā Tims Silvia. Tāpēc, ja Railijam izdosies uzvarēt Silviu, tas viņam varētu pavērt plašākas karjeras iespējas.

Izmantotie resursi:
sherdog.com
fiveouncesofpain.com