Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gluhovs: "Pielikšu maksimumu pūļu, lai savāktu M-1 turnīra čempiona jostu"

Jānis Pārums

Gluhovs: "Pielikšu maksimumu pūļu, lai savāktu M-1 turnīra čempiona jostu"
Konstantīns Gluhovs
Foto: mixfight.ru

Latvijas cīkstonis Konstantīns Gluhovs (26-12-0), kurš 21.augustā bez cīņas nodrošināja vietu "M-1 Heavyweight Grand Prix 2013" turnīra finālā, Krievijas plašsaziņas līdzekļiem pastāstīja, ko sagaida no fināla, kas notiks pēc diviem mēnešiem.

"Diemžēl Deniss Smoldarevs (5-0-0) guva savainojumu, tāpēc cīņa nevarēja notikt, kas man ļāva automātiski tikt finālā. Esmu sarūgtināts, ka cīņa nenotika, jo ļoti vēlējos cīnīties – Deniss ir bez zaudējumiem, spēcīgs pretinieks, un tieši ar tādiem pretiniekiem man ir interesanti cīnīties," sacīja Gluhovs.

Viņa pretinieks finālā būs polis Marcins Tiburs (8-0-0), kurš pusfinālā pirmajā raundā viegli pieveica francūzi Čabanu Ka (6-2-1). Gluhovs atzina, ka viņu poļa sniegums nedaudz pārsteidzis: "Nebiju gaidījis, ka Marcins uzvarēs tik viegli. Fināls būs interesants. Zinu Marcina stiprās puses, bet būšu gatavs [tās neitralizēt]. "

"Zinu, ka Krievijā man ir daudz līdzjutēju, tāpēc aicinu viņus apmeklēt finālu un mani atbalstīt. Gribu parādīt skatāmu, skaistu cīņu. Pielikšu maksimums pūļu, lai uzvarētu un savākt čempiona jostu," piebilda Gluhovs.

Konstantīna Gluhova un Marcina Tibura cīņa notiks 20.oktobrī Sanktpēterburgā.

Izmantotie resursi:
mixfight.ru

     [+] [-]

, 2013-08-24 14:58, pirms 11 gadiem
Lai izdodas!