Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Silvia "iznīcina" MMA debitantu Patriku Barentinu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Silvia "iznīcina" MMA debitantu Patriku Barentinu
Tims Silvia
Foto: sherdog.com

Nedēļas nogalē cīņu šova "Fight Tour" ietvaros uzvaru ar tehnisko nokautu jau pirmajā raundā izcīnīja divkārtējais eks - UFC smagā svara čempions Tims Silvia (29-7-0), kurš bija pārāks par profesionālā MMA debitantu Patriku Barentinu (0-1-0), ziņo mmagoss.com

Priekš Tima Silvias divdesmit sešus gadus vecais Patriks Barentins nebija nekāds dižais pretinieks ne pirms cīņas uz papīra, ne izejot ringā. Spriežot pēc portālā sherdog.com pieejamiem datiem, šis Patrikam bija debijas mačs profesionālajā MMA. Taču ārzemju masu medijos atrodama informācija, ka jaunajam amerikānim ir diezgan liela pieredze amatieru MMA.

Līdz ar to nebija nekāds pārsteigums, ka cīņa beidzās ar Silvijas uzvaru, kurš savu mazpieredzējušo pretinieku uzveica ar tehnisko nokautu jau pirmā raunda trešajā minūtē.

Jāpiemin, ka Silviai šis bija pirmais panākums pēc janvārī ciestā zaudējuma Abe Vagneram. Savukārt pirms sakāves Vāgneram, bijušais čempions savā statistikā bija atzīmējies ar piecām uzvarām pēc kārtas.

MMA apskatnieks Džeims Beilijs uzskata, ka vairāk kā divus metrus garais Silvia ir ļoti labā fiziskajā formā, lai tuvākajā laikā varētu atgriezties augstākajā sabiedrībā un noslēgt līgumu ar Strikeforce vai nu ar UFC.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-08-22 16:10, pirms 13 gadiem
zaudēja Vāgneram un tagad sit jauniņos, kaut kā nešķiet, ka stabilas kāpnes uz augstāko sabiedrību šim veidojas.

     [+] [-]

, 2011-08-24 14:27, pirms 13 gadiem
Atgriezties viņš varētu, bet nekur tuvu titulam viņš netiktu, tagad ir atlētisko HW laikmets.