Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

"Kara Mašīna" gatava atgriezties ringā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

"Kara Mašīna" gatava atgriezties ringā
Džo Kopenhavers
Foto: mmaontap.com

Bijušais UFC pusvidējā svara cīkstonis Džons "Kara Mašīna" Kopenhavers (11-4-0), kurš pirms mēneša iznāca no cietuma, 15. oktobrī cīņu šova "Chicago Cagefighting Championship" ietvaros plāno aizvadīt cīņu ar citu bijušo UFC atlētu Gideonu Reju (17-13-1), ziņo mmajunkie.com

Divdesmit deviņus gadus vecais Džons Kopenhavers savu MMA karjeru sāka 2004. gadā ar uzvaru pār meksikāņu sportistu Angelu Santibanezu. 2007. gadā Džons tika iekļauts realitātes šova "The Ultimate Fighter 6" dalībnieku vidū (Viņš aizvietoja savainoto Romānu Mitoičjanu - J.E.), taču jau pēc pirmā apļa izkrita.

Lai arī Kopenhavers ātri izkrita no "TUF 6", viņam tika piedāvāts piedalīties cīņu šovā "UFC - TUF 6 finale", kurā viņš ar nokautu uzveica Džaredu Rolinsu. Pēc tam sekoja cīņa "UFC 84" ietvaros ar Jošijuki Jošidu, kurā tika piedzīvots zaudējums, pēc kā arī atbrīvošana no UFC.

Pēc aiziešanas no UFC Kopenhavers aizvadījis sešas cīņas, no kurām četrās izcīnījis uzvaras. Pēdējo maču viņš aizvadīja pērnā gada 9. jūlijā, ciešot sakāvi pret Džonu Alessio. Bet jau 16. jūlijā viņš tika notiesāts un pārvests uz cietumu, kur ieslodzījumā pavadīja veselu gadu. "Kara Mašīna", kurš savulaik filmējies arī pornogrāfiskajās filmās, tika atbrīvots šā gada 15. jūlijā un tagad jau gatavojas cīņai ar Gideonu Reju.

Arī Rejs ir bijušais UFC cīkstonis, kurš tāpat kā Kopenhavens ir piedalījies realitātes šovā "The Ultimate Fighter". Tiesa, UFC Rejam neklājās viegli - aizvadītajās trijās cīņās tika piedzīvoti trīs zaudējumi. Vienīgi atšķirībā no "Kara Mašīnas" Gideons savā statistikas tabulā pēdējā cīņā atzīmējies ar uzvaru.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-22 21:41, pirms 13 gadiem
ahahaha.. šis čalis, tāds kadrs. atlaists gan, man liekas, ja pareizi atceros bija par izteikšanos par Evan Tanera nāves iemesliem.

galvenais porņuku arī uzņēma (no homo, bet gribas redzēt), bet tad arī nafig pasūtīja. čalim šausmīgi patīk sevi app!st.