Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Neits Markvards noslēdz līgumu ar BAMMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Neits Markvards noslēdz līgumu ar BAMMA
Neits Markvards
Foto: sherdog.com

Nesen no UFC atlaistais vidējā svara cīkstonis Neits Markvards (31-10-2) parakstījis līgumu ar britu organizāciju BAMMA (British Association of Mixed Martial Arts). Taču pagaidām netiek atklāts sportista debijas datums, ne pretinieks, ziņo portāls mmaweekly.com

"Mums vienlaicīgi tika izteikti vairāki piedāvājumi, bet BAMMA bija vispiemērotākais variants. Viņi taisa lieliskus šovus, piesaistot saviem turnīriem augstas klases cīkstoņus," savu izvēli par labu BAMMA komentēja pats Neits Markvards.
"Pie tam šī ir vienīgā organizācija Anglijā, kurā veic dopinga testus. Tas ir galvenais iemesls kāpēc izvēlējāmies tieši viņus. Gribu pierādīt saviem faniem, ka es piederu šī sporta veida augstākajam ešalonam."

Interesanti, ka Markvards BAMMA paspārnē plāno startēt pusvidējā svara kategorijā , kur startē arī cits bijušais UFC cīkstonis Pols Deilijs. Jāpiemin, ka arī BAMMA pusvidējās svara kategorijas čempiona tituls ir vakants. Kas zin, varbūt jau debijas mačā Markvards tiekas ar Deiliju un uzreiz par titulu.

Arī BAMMA vadība bija priecīga par līguma parakstīšanu: "Kā tikko saņēmām apstiprinājumu no Penselvānijas štata atlētiskās komisijas, ka viņi atcēluši Marvuarda aizliegumu startēt, mēs uzreiz izmantojām iespēju un parakstījām līgumu ar viņu. Viņš ir viens no pasaules vadošajiem cīkstoņiem un viņa iegūšana savā īpašumā būtu labs pastiprinājums priekš jebkuras organizācijas. Ar vārdiem nav iespējams aprakstīt mūsu prieku."

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-07-23 11:39, pirms 13 gadiem
jēziņ, nu tak pārlasi kaut vienreiz savus rakstus. varētu padomāt, ka tev kkāda disleksija.