Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Amanda Lūkasa kļūst par DEEP čempioni

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Amanda Lūkasa kļūst par DEEP čempioni
Amanda Lūkasa (Centrā)
Foto: Sherdog.com

Pazīstamo Holivudas kulta filmu "Zvaigžņu kari" un "Indiana Džonss" autora Džordža Lūkasa meita Amanada Lūkasa (4-1-0) japāņu MMA šova „Deep - 57 Impact” ietvaros, ar sāpju paņēmienu uzveica Humito Jotu (5-4-0) un kļuva par DEEP atvērtā svara čempioni, ziņo sherdog.com

Amaerikāņu cīkstone Amanda Lūkasa ar japāņu organizāciju DEEP līgumu noslēdza pērnā gada augustā. Organizācijas rindās Lūkasa izcīnīja pārliecinošas uzvaras pār japānietēm Hikaru Šinoharu un Miku Harigai, nopelnot iespēju cīnīties par DEEP atvērtā svara čempiones jostu ar Humito Jotu.

Lai arī Jota nav augstākās klases sportiste, Amandai Lūkasai neklājās nemaz tik viegli. Japāniete godam nocīnījās līdz trešajam raundam un raunda izskaņā bija spiesta atzīt džiu-džitsu meistares Lūkasas pārākumu.

„Tā bija patiešām smaga cīņa. Viņa ir ļoti spēcīga! Es patiešām sajutu, ka man uzvara ir jānopelna,” pēc uzvaras gandarīta bija Amanda Lūkasa.

„Jotu sportā ir ļoti ilgi un viņai ir vairāk cīņu kā man. Esmu pateicīga, ka man tika dota iespēja cīnīties ar viņu. Esmu uzvarējusi dažus graplinga turnīrus, taču ar šīs sajūtas kādas man ir pēc uzvaras pār Himoto Jotu, nevaru aprakstīt.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...