Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko gatavs cīņai ar Arlovski

Jemeļjaņenko gatavs cīņai ar Arlovski
Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: sherdog.com

Krievu MMA cīkstonis Fjodors Jemeļjaņenko, kuram 24. janvārī būs jāaizvada cīņa pret bijušo UFC čempionu Andreju Arlovski kā allaž pirms gaidāmā mača ir ļoti mierīgs, un uzskata, ka pirmscīņas vārdu kaujas, kuras pret viņu uzsākuši Deina Vaits un Fredijs Roučs, neko nepierāda, viss noskaidrosies tikai ringā.

Andreja Arlovska treneris Fredijs Roučs jau labu laiku kladzina, ka Jemeļjaņenko nemāk boksēt un tā vājā vieta ir tieši boksa tehnika, kuras dēļ 24. janvārī turnīra „Affliction & M1 Global : Day of Reckoning” ietvaros viņš zaudēs tā audzēknim.

Savukārt Fjodoram ir atbilde uz šādiem Rouča vārdiem: „Nekad neesmu pretendējis uz pasaulē labākā boksa tehnikas īpašnieka titulu. Tāpat arī nekad neesmu klāstījis cik spēcīgs esmu tieši boksā. Roučs ir trenējis ļoti daudz pazīstamu cīkstoņu, un varbūt viņam ir taisnība, taču paskatīsimies, kas notiks uz ringa.”

Bijušais UFC čempions Tito Ortizs, kurš šajā turnīrā iejutīsies komentētāja ādā, UFC prezidenta Daina Vaita kritiku pret Fjodoru Jemeļjaņenko nosaucis par nenozīmīgu.
„Vaita vārdi neko nenozīmē. Fjodara statistika runā pati par sevi. Viņš katru reizi pierāda, ka spēj nostāvēt pēc izlaistā sitiena, lai pēc tam izdarītu savu nokautējošo sitienu vai, lai pabeigtu cīņu ar žņaugšanas paņēmienu. Viņš atkal un atkal demonstrē savu vīrišķību un sagatavotību. Brīnumaini, taču viņš ir neuzvarams!” pārliecināts ir Ortizs.

Atgādinām, ka UFC ilgāku laiku nevar atrast kopīgu valodu ar Fjodors Jemeļjaņenko, jo sportists vismaz pagaidām nevēlas noslēgt līgumu ar šo organizāciju. Par to sašutis ir UFC prezidents Daina Vaits, kurš nekādi nevar samierināties, ka Fjodors nenāk uz UFC un to, ka sporta eksperti viņu dēvē par pasaules spēcīgāko MMA cīkstoni. Vaits domā, ka Fjodors nav cienīgs nēsāt šādu titulu, kamēr tas nav ticies ar UFC spicākajiem cīkstoņiem.

Iespējams, ka Daina Vaits aizmirsis, ka Jemeļjaņenko vajadzēja tikai 36 sekundes, lai tiktu galā ar gigantisko UFC čempionu Timu Silviu. Bet varbūt Vaits jau paspējis izrakstīt Silviu no čempionu kārtas?!

Izmantotie resursi:
sherdog.com


, 2009-01-21 21:48, pirms 15 gadiem
Ну да он не боксер, он самбист... но ведь именно у борцов а не у боксеров в драке преимущество..а ММА это драка..так что думаю Федя победит
, 2009-01-21 21:51, pirms 15 gadiem
Jemeļjaņenko ir vienkaarshi fenomens! Skatiities kaa vinjsh ciinaas ir bauda! Ar spicaakajiem UFC vechiem vinjsh izreekinaatos taapat kaa ar Silviu! Calm down Daina!
, 2009-01-21 22:00, pirms 15 gadiem
Dana pats vainīgs, pasaulē stiprākajam cīkstonim varētu piedāvāt arī pieklājīgākus līgumus. Interesanti, ka 3 labākie smagsvari - Fjodors, Arlovskis un Barnets necīnās UFC.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-21 22:19, pirms 15 gadiem
eksperts.org rakstīja: Nesaprotu no autora puses kada jega ir rakstit par MMA ja tapat 99% no si portala lasitajiem neko vairak par LBL un Dinamo spelem nav redzejusi.
taatad arii nerakstiisim vairs par snūkeru,futbolu,bobsleju utt.?? ja jau intreseejot tikai Dinamo un LBL..
biskinj attopies!!
, 2009-01-21 22:24, pirms 15 gadiem
Fjodors, manuprāt, tiešām ir labākais smagsvars iekš MMA, kaut vai tāpēc, ka atzīst, ka jebkurš to var uzvarēt un nekad neapvaino savus pretiniekus. Protams būtu ļoti interesanti paskatīties kā viņš cinās ar UFC večiem, domāju ka Lesnaram nebūtu daudz iespēju viņu pieveikt.
, 2009-01-22 00:18, pirms 15 gadiem
domaaju buus interesanta ciinja...bet tomeer vairaak sliecos uz Fjodora uzvaru...domaaju ka stand-up fightaa Arlovskis vareetu izraadiit Fjodoram pretestiibu-bet nedomaaju ka uz rokaam vinsh Fjodoru nobokseetu vienos vaartos-jo arii pret CroCopu kursh ir viens no labaakajiem stand-up fighteriem pasaulee Fjodors arii stand-up fightaa izskatiijaas cieniijami...par UFC supersmagsvaru Timu Silviju nemaz nerunaasim... tam balamutem Fedja aatri ieraadiija iisto vietu...ar Broku Lesneru vareetu buut laba ciinja-bet domaaju ka Lesners veel nav tik labs lai vinneetu Fjodoru...interesantaak buutu pret Joshu Barnetu vai arii pret underdogu Randiju Kouturu...
, 2009-01-22 00:38, pirms 15 gadiem
lieku uz Fjodoru,jo patiešām viņš ir čempions ar lielo burtu,ļoti daudzpusīgs,nerunājot par cīņu parterī,kur viņš jūtas kā zivs ūdeni,bet vīņa sitienu sērija ir pietiekoši iespaidīga un to ir sajutuši daudzi patiešām nopietni dzeki!Jā šajās ciņas klasiskā boksa tehnika nav galvenais un arī nekad nebūs,bāze ir svarīga un protams,tā Fjodoram ir labā līmenī,bet ko viņš ieliek savos sitienos,intensitāte un kopējā fiziskā kondīcija,lai tā norukātu neaizsitot pašam elpošanu,iztuŗēt višu to mežonīgo tempu,tas ir apbrīnas vērts!Fjodors ir īsts cīnītājs,kas vienmēr pret saviem pretiniekiem izturas ar cieņu un lieki nerunā ,
, 2009-01-22 02:05, pirms 15 gadiem
FEDOR!
, 2009-01-22 11:46, pirms 15 gadiem
domāju, ka lai kā Arlovskim negribētos, bet parters visu izšķirs...
, 2009-01-22 17:51, pirms 15 gadiem
Arlovskis labs,bet Fjodors vēl labāks!!!
, 2009-01-23 11:31, pirms 15 gadiem
Fedja uzvarēs jo viš ir mierīgs kā tankā...Andrejs ir pārāk impulsīvs aizspēlēsies...
, 2009-01-24 20:51, pirms 15 gadiem
Tiko paluureeju Youtube, kaa Fjodors Silviu saklapeeja nepilnaas 40sec.! pzdjets, kas par speeku!!
, 2009-01-24 22:52, pirms 15 gadiem
Cikos saaksies ciinja?
, 2009-01-25 16:15, pirms 15 gadiem
Fjodors smuki nokautēja Arlovski!!!
youtube.com: YouTube - Fedor Emelianenko vs Arlovski
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Matīss Zaharovs. Foto: PFL

MMA cīkstonis Zaharovs PFL debijā piedzīvo zaudējumu

LETA. Latvijas jauktās cīņu mākslas (MMA) sportists Matīss Zaharovs sestdien Ņūkāsla, debitējot Profesionālās cīkstoņu līgas (PFL) Eiropas līmeņa sacensībās, piedzīvoja zaudējumu.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.