Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Nigērietis Nzečukvu izmanto negaidīto iespēju un nokautē moldāvu Kutelabu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Nigērietis Nzečukvu izmanto negaidīto iespēju un nokautē moldāvu Kutelabu
Kenedijs Nzečukvu. Foto: twitter.com/mmafighting.com

Lielāko uzvaru karjerā guvis UFC pussmagā svara cīkstonis Kenedijs Nzečukvu (11-3), kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica Ionu Kutelabu (16-9-1).

Vien pāris stundas pirms cīņu šova sākuma tika paziņots, ka tas palicis bez galvenā dueļa - slimības dēļ hospitalizēts ticis ASV smagsvars Deriks Lūiss, kuram bija paredzēta cīņa pret moldāvu Sergeju Spivaku.

Neplānoto izmaiņu rezultātā par vakara galveno cīņu kļuva pussmagā svara cīkstoņu Kenedija Nzečukvu un Iona Kutelabas duelis, abiem tiekot pie pirmās karjeras iespējas sevi parādīt UFC šova "main event".

Uzvaru tajā guva nigērietis Nzečukvu ar tehnisko nokautu otrajā raundā. 30 gadus vecajam cīkstonim tas ir lielākais panākums karjerā.

Veiksmīgāk cīņu iesāka moldāvs Kutelaba, kurš savainoja pretinieku stājā, taču izvēlējās pārvest cīņu parterā. Tas cerēto efektu nedeva, un Nzečukvu allaž spēja izrauties no pretinieka tvēriena, un tikt atpakaļ kājās.

Otrā raunda ievadā, Kutelabam takal ejot pēc takedown, Nzečukvu noķēra īsto momentu, lai spēcīgi sistu ar ceļgalu. Vēlāk izdevās trāpīt vēlreiz, kas Kutelabam kļuva par beigu sākumu.

Nzečukvu ar pilnu jaudu metās savainotajam pretiniekam virsū, pēc vairāku sitienu virknes tiesnesim cīņu apturot.

Nigērietim šī bija otrā uzvara pēc kārtas, savukārt moldāvam - piektā neveiksme iepriekšējās septiņās cīņās.

UFC bonusus par iespaidīgiem nokautiem saņēma ne tikai Nzečukvu, bet vēl trīs cīkstoņi: Džeks Della Madalena, Natālija Silva un Muslims Salihovs.

Silva un Salihovs savus pretiniekus pieveica ar "spinning kick" nokautiem, bet Della Madalena savā trešajā UFC cīņā guva trešo uzvaru ar nokautu pirmajā raundā.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/