Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gadu gaidījušais Diass beidzot tiek pie pēdējās cīņas pašreizējā UFC līgumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gadu gaidījušais Diass beidzot tiek pie pēdējās cīņas pašreizējā UFC līgumā
Neits Diass. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Viens no populārākajiem UFC cīkstoņiem Neits Diass, kurš oktagonā nav kāpis kopš pagājušā gada jūnija, beidzot ticis pie nākamās cīņas. Septembra ievadā viņam pretī stāsies bez zaudējumiem esošais Hamzats Čimajevs.

Lai gan līgumi vēl nav parakstīti, abas puses devušas mutisku piekrišanu aizvadīt cīņu, apstiprinājuši gan UFC pārstāvji, gan Neita Diasa nometne. Duelis norisināsies 10. septembrī Lasvegasā. Uz spēles nebūs likts tituls, bet Diasa popularitāte tāpat to padarījusi par vakara noslēdzošo notikumu ar pieciem raundiem.

37 gadus vecais Diass (20-13) nav cīnījies kopš pērnā jūnija, kad titula cīņā piekāpās Leonam Edvardsam. Viņa UFC kontraktā palikusi vēl viena cīņa.

Čečens Hamzats Čimajevs (11-0 karjerā, 5-0 UFC), kurš bāzējas Stokholmā, pirms dueļa pret Diasu bija kodolīgs, norādot – tā būs nevis pretinieka pēdējā cīņa pašreizējā UFC līguma ietvaros, bet gan Diasa UFC bēres.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-07-20 22:34, pirms 2 gadiem
Šajā cīņā Diasam neredzu nekādus variantus

  +1 [+] [-]

, 2022-07-21 05:33, pirms 2 gadiem
Autor,kada titulcina?vins 1x par titulu cinijies tas bija pret mcgregoru otraa cina.ar edvardsu nebija nekada titulcina...usmans ir titula turetajs

  +1 [+] [-]

, 2022-07-21 13:25, pirms 2 gadiem
elanss rakstīja: Autor,kada titulcina?vins 1x par titulu cinijies tas bija pret mcgregoru otraa cina.ar edvardsu nebija nekada titulcina...usmans ir titula turetajs
Tieši tā,autoram pirksti kustas - smadzenes ne

     [+] [-]

, 2022-07-21 14:06, pirms 2 gadiem
Kāds vēl "Gadu gaidījušais".

Viņš vnk necīnījās vairāk par gadu, nevis kaut ko gaidīja.

Tālāk- Čimajevs teorētiski reitingos atrodas stipri augstāk, tāpēc virsrakstam bija jābūt- Čimajevs nākamo cīņu aizvadīs pret Diasu.

     [+] [-]

, 2022-07-24 14:55, pirms 2 gadiem
elanss, gan Tu, gan autors maldaties. Diazs nav par titulu cīnijies ne pret McGregoru ne pret Edwardsu.

Šeit viens iznākums - Viegla pastaiga Čečenam, pāries pāri Diazam tā itkā tas būtu vieglais sparings.