Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Arlovskis pret Rodžersu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis pret Rodžersu
Andrejs Arlovskis
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC čempions smagajā svarā, divdesmit deviņus gadus vecais baltkrievs Andrejs Arlovskis savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 6. jūnijā turnīrā Strikeforce “Lawler vs. Shields” pret līdz šim neuzvarēto divdesmit astoņus gadus veco amerikāņu sportistu Bretu Rodžersu.

Andreja Arlovska (15-6-0) un Breta Rodžersa (9-0-0) cīņu sponsorē Affliction, ar kuru baltkrievam ir noslēgts līgums par vēl vienas cīņas aizvadīšanu.

„Mēs esam ļoti pateicīgi Strikeforce un Affliction par šo doto iespēju cīnīties. Tāpat mēs ceram, ka Affliction ar mums sadarbosies arī nākotnē,” izteicās Andreja Arlovska menedžeris.

Neskatoties uz to, ka Arlovskis šī gada janvārī cieta sakāvi ar TKO pret pasaules spēcīgāko MMA atlētu Fjodaru Jemeļjaņenko, viņš vēl joprojām atrodas pasaules spēcīgāko MMA cīkstoņu TOP 5 sarakstā. Savā karjerā Arlovskis ir atzīmējies ar uzvarām pār tādiem šī cīņa sporta grandiem kā Benu Rotvellu, Timu Silviu, Roju Nelsonu un Fabricio Verdumu.

Savukārt Arlovska pretinieks, amerikāņu uzlecošā zvaigzne Brets Rodžers līdz šim nav zaudējis nevienā no savām deviņām profesionālā MMA cīņām, pie tam astoņās no tām ir uzvarējis ar nokautu.

Atgādinām, ka Andrejam 27. jūnijā ir paredzēta debija profesionālajā boksā, taču viņa pretinieks vēl joprojām nav paziņots.

Izmantotie resursi:
sherdog.com