Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Liddels pamet MMA?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Liddels pamet MMA?
Čaks Liddels
Foto: Sherdog.com

Pēc vakardienas zaudējuma „UFC 97” ietvaros džiu-džitsu melnās jostas īpašniekam Mauricio Rua (Brazīlija) ar tehnisko nokautu jau pirmajā raundā, MMA leģenda Čaks Leddels (ASV) domā par aiziešanu no profesionālā sporta.

Lai pieveiktu bijušo UFC smagā svara čempionu Čaku Liddelu (21-7-0) brazīliešu sportistam Mauricio Rua (18-3-0) vajadzēja vien nedaudz vairāk kā četras minūtes (4:28).

„Jā, varbūt tā arī notiks. Šo lēmumu nepieņemšu ātrāk pirms atgriezīšos mājās un nepārrunāšu to ar visiem. Bet iespējams, var uzskatīt, ka eju prom no sporta,” izteicās Čaks Liddels, kuram decembrī paliks četrdesmit.

„Es viņam sen teicu, ka laiks beigt. Viņš vēl joprojām ir superzvaigzne un mēs vēl varētu pārdot tūkstošiem biļešu uz viņa cīņām, bet man uz to ir nospļauties! Es rūpējos par viņa veselību. Viss ir beidzies...,” izteicās UFC prezidents Daina Vaits, kurš nolēmis neturpināt līgumsaistības ar amerikāņu cīņu sporta leģendu.

Atgādinām, ka Liddels pēdējās piecās cīņās ir uzvarējis tikai vienā, taču vēl joprojām ir UFC produktīvākais cīkstonis, kurš savas karjeras laikā UFC turnīros ir izcīnījis sešpadsmit uzvaru.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-04-20 21:29, pirms 15 gadiem
Nafig čakarēt veselību, labāk lai iet pensijā.
Tas KO sitiens nebūtu nakautējis Lidelu pirms 2 gadiem.

     [+] [-]

, 2009-04-21 19:11, pirms 15 gadiem
Bija visai žēl. Gribēju, lai viņš uzvar. Bet KO labs..