Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Vāntinens oktobrī cīnīsies ar Valimaki

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vāntinens oktobrī cīnīsies ar Valimaki
Markus Vāntinens
Foto: mmadiehards.com

Somu pussmagā svara MMA zvaigzne Markus Vāntinens (20-3-0), kurš pēdējā cīņā piedzīvoja zaudējumu, cīņu apritē atgriežas 1. oktobrī ar piedalīšanos cīņu šovā "Fight Festival 31". Somam pretī stāsies kanādiešu sportisits, bijušais UFC cīkstonis - Viktors Valimaki (16-8-0), ziņo kamppailuopisto.com

Vāntinens ringā atgriežas pēc 14. maijā ciestā zaudējuma slovāku sportistam Atilam Vegam (24-4-2), kuram soms piekāpās tikai pēc punktiem. Ar zaudējumu Vegam Vāntinenanam pārtrūka vienpadsmit cīņu uzvaru sērija.

Atjaunot statistiku divdesmit trīs gadus vecais soms centīsies pret bijušo UFC cīkstoni Viktoru Valimaki, kuru piemeklējusi diezgan gara neveiksmju sērija - viņš nav uzvarējis jau trīs cīņās pēc kārtas. Lai arī Valimaki savulaik ir apostījis gaisu UFC, kur viņš aizvadītajās divās cīņās neguva nevienu uzvaru, savas karjeras laikā kanādietis nav izcēlies ar daudz uzvarām pār pasaulē pazīstamiem vārdiem. Skaļākās uzvaras Valimaki izcīnījis pret MMA veterāniem Denu Severnu un Rodniju Glunderu.

Viktors Valimaki nav nejauša izvēle priekš Markusa Vāntinena...Soms mērķtiecīgi iet pretī līgumam ar UFC, tāpēc soma komanda piemeklē savam sportistam bijušos UFC cīkstoņus, kuri augstākajā sabiedrībā paspējuši vien paostīt gaisu nesasniedzot neko vērā ņemamu.

Markus jau atzīmējies ar uzvarām pār bijušajiem UFC atlētiem kā Edvins Devīs, Rons Fairklots, Viktors Odonels un Ivans Serati.

Jāpiemin, ka Vantinens uzveicis arī divus Latvijas cīņu meistarus - Romānu Skibu un Andreju Zozuļu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
kamppailuopisto.com