Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Mirs: „Fjodaram ir spilgti izteikts slepkavas instinkts”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mirs: „Fjodaram ir spilgti izteikts slepkavas instinkts”
Frenks Mirs
Foto: sherdog.com

UFC čempions Frenks Mirs (ASV) nākotnē gribētu tikties ar šī brīža spēcīgāko MMA cīkstoni Fjodoru Jemļjaņenko (Krievija), taču viņš atzīst, ka par Fjodaru šobrīd pasaulē spēcīgāku nav un diez vai tuvākajā laikā kāds to spēs uzvarēt.

Frenks Mirs (12-3-0) uzskata, ka Krievijas pārstāvis Fjodors Jemeļjaņenko (28-1-0) ir pasaules spēcīgākais smagsvars un, ka viņa tehnikā grūti atrast kādu vājo vietu.

„Fjodars ir pasaules labākais smagsvars. Ceru, ka kādreiz ringā varēšu tikties pret viņu un parādīt sevi cienīgi. Taču šobrīd viņš viennozīmīgi ir labāks par mani,” atzīst Mirs.

„Sportistam jāapzinās savas spējas, lai precīzi izvirzītu mērķus treniņos. Fjodoram ir spilgti izteikts slepkavas instinkts un viņš ir spēcīgs. Sitoties ar viņu, es censtos to noķert uz laušanas paņēmienu, kaut gan nezinu vai Fjodaru vispār var pieveikt. Viņš ir labākais.”

Atgādinām, ka nākamo cīņu, kura šobrīd ir ieņeūmus supercīņas statusu, Fjodors Jemeļjaņenko aizvadīs 24. janvārī šova „Affliction & M1 Global : Day of Reckoning” pret baltkrievu, bijušo UFC čempionu Andreju Arlovski (14-5-0).

Izmantotie resursi:
mixfight.ru

     [+] [-]

, 2009-01-25 10:12, pirms 16 gadiem
True you say my son...Istinu glagolish sin moi...