Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Monsons atgriežas Eiropā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Monsons atgriežas Eiropā
Džefs Monsons
Foto: flickr.com

Bijušais pretendents uz UFC smagā svara čempiona jostu Džefs Monsons (42-12-0), kurš 18. jūnijā cīņu šova "Strikeforce: Overeem vs. Werdum" ietvaros piedzīvoja zaudējumu pret Danielu Kormjē (8-0-0), 1. oktobrī Horvātijā aizvadīs revanša cīņu ar Maro Peraku (20-3-1), ziņo sherdog.com

Pirmā Monsona - Peraka tikšanās reize notika šā gada 30. aprīlī Šveicē, kad pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pārāks izrādījās četrdesmit gadus vecais Monsons, kurš savā īpašumā ieguva arī vakanto SHC smagā svara čempiona titulu.

Pēc uzvaras pār Peraku amerikānim Francijā vajadzēja tikties ar Latvijas titulētāko atlētu Konstantīnu "Lāčplēsi" Gluhovu, taču cīņa nenotika, jo Monsonam tika piedāvāta cīņa ar Danielu Komrē organizācijas Strikeforce rīkotajā šovā un viņš bija spiests atteikties no cīņas ar latvieti.

Diemžēl Džefa atgriešanās augstākajā sabiedrībā nebija veiksmīga, jo tika piedzīvots zaudējums pēc punktiem, kas pārtrauca viņa astoņu cīņu uzvaru sēriju.

Savukārt Peraks ringā nav kāpis kopš cīņas ar Monsonu un nu horvātam atkal pretī stāsies pieredzējušais amerikānis, taču atšķirībā no pirmā dueļa, kurš notika neitrālā vietā - Šveicē, tad šoreiz Maro būs priekšrocības, jo šis mačs notiks viņa dzimtenē Horvātijā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-18 21:18, pirms 13 gadiem
Pieļauju iespēju, ka Snowman šoreiz pēc punktiem zaudēs Ja cīņa priekšlaicīgi nebeigsies!