Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Bellator savā īpašumā iegūst Givanildo Santanu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bellator savā īpašumā iegūst Givanildo Santanu
Ginavildo Santana
Foto: tatame.com

Brazīliešu vidējā svara cīkstonis Givanildo "Roku kolekcionārs" Santana (16-1-0) parakstījis līgumu ar amerikāņu MMA organizāciju Bellator. Taču pagaidām nav zināms ne Santanas debijas datums organizācijas rindās, ne pirmais pretinieks, ziņo sherdog.com

Brazīliešu džiu-džitsu meistars Santana profesionālajā MMA ir kopš 2005. gada. Pa šo laiku sportists aizvadījis sešpadsmit cīņas, no kurām piecpadsmit mačos izcīnījis uzvaras, pie tam četrpadsmit duļeos jau pirmajā raundā.

Vienīgo zaudējumu brazīlietim 2008. gadā sagādāja bijušais Bellator cīkstonis Jaime Džara, tiesa, uzvarot ar nevienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem.

Savu pagaidām pēdējo cīņu Santana aizvadīja 3. augustā, nieka trīsdesmit sekundēs uzvarot bijušo WEC čempionu Dagu Maršalu.

Neapšaubāmi, ka Givanildo Santana ir labs papildinājums Bellator vidējā svara divizionam, kurš ir spējīgs sastādīt nopietnu konkurenci organizācijas izcilniekiem Džerardam Hesam, Hektoram Lombardam un Aleksandram Šlemeko.

"Givanildo - tas ir īpašs talants. Viņš ir spējīgs sagādāt brīnišķīgas uzvaras ar sāpju paņēmieniem. Tuvākajā laikā jums būs iespēja viņa iemaņas vērot iekš Bellator būra," komentē Bellator ģenerāldirektors Bjorns Rebnijs.

Neskatoties uz to, ka Santana nepiedalīsies "Bellator Middleweight Grand Prix" turnīrā, kura ceturtdaļfināla cīņas sāksies 17. septembrī, viņam ir lieli plāni un tas plāno cīnīties par čempiona jostu.

"Līguma parakstīšana ar Bellator ir sapņa piepildīšanās," pārliecināts ir Santana.

"Tas ir dēļ kā es tiks smagi esmu strādājis. Lūk kādēļ man ir tik laba statistika - lai radītu iespaidu uz cilvēkiem, lai tiktu lielā šovā. Es vēlos aiziet uz turieni un piebeigt cilvēkus - tas ir tas ko vēlas fani. Esmu ļoti priecīgs, ka mani līdzjutēji varēs vērot manas cīņas MTV 2 kanālā. Viņi varēs redzēt uz ko esmu spējīgs."

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...