Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Valeskēzs ar Dos Santosu cīnīsies 19. novembrī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Valeskēzs ar Dos Santosu cīnīsies 19. novembrī
Keins Valeskēzs
Foto: mmadiehards.com

Patreizējais UFC smagā svara čempions Keins Valeskēzs (9-0-0) astoņstūrī atgriezīsies 19. novembrī cīņu šovā "UFC 138", lai aizstāvētu sev piederošo jostu pret titula pretendentu Nr. 1 - brazīlieti Junioru Dos Santosu (13-1-0), ziņo LAtimes.com

Šo informāciju laikrakstam "Los Angeles Times" paziņoja pats UFC īpašnieks Lorenzo Fertita.

Atgādinām, ka Valeskēzs ringā nav kāpis kopš 2010. gada oktobra, kad viņš izcīnīja UFC titulu, ar tehnisko nokautu uzveicot toreizējo čempionu Broku Lesnaru. Taču pēc cīņas atklājās, ka jaunais čempions guvis pleca savainojumu un tā ārstēšanai nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Seši mēneši aizgāja rehabilitācijā un tikai tagad čempions atsācis trenēties.

Savukārt Dos Santos tiesības cīnīties par UFC titulu saņēma jau 2010. augustā. Viņš cīņā par titula pretendentu statusu pēc punktiem uzvarēja Roju Nelsonu. Brazīlietim stāvēja pretī cīņa ar Valeskēza - Lesnara pāra uzvarētāju. Bet tā kā jaunais čempions Valeskēzs cīņā ar Lesnaru guva traumu un bija spiests uz kādu laiku aiziet piespiedu "atvaļinājumā" brazīlietim nācās gaidīt.

Tad pēkšņi UFC vadība Junioru ielika par realitātes šova "The Ultimate Fighter 13" treneri, kas nozīmēja, ka šova fināla raidījumā viņam būs jātiekas ar otru realitātes šova treneri Broku Lesnaru. Arī šī cīņa tās uzvarētājam nozīmēja biļeti uz cīņu par UFC titulu.

Taču tad pēkšņi Brokam Lesnaram konstatēja zarnu iekaisumu kā dēļ cīņa bija jāatceļ. Bet pēdējā momentā bijušo UFC čempionu Lesnaru nomainīja Šeins Karvins.

Arī duelī ar Karvinu Juniors Dos Santos bija pārāks pēc punktiem pār savu pretinieku, otro reizi pēc kārtas izcīnot tiesības stāties pretī patreizējam UFC smagā svara čempionam.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Los Angeles Times - California, national and...

     [+] [-]

, 2011-06-17 23:31, pirms 13 gadiem
Es pat nezinu, par ko būt, abi divi nereāli patīk! Lai laimē labākais

     [+] [-]

, 2011-06-18 12:05, pirms 13 gadiem
Es lieku uz valaskezu

     [+] [-]

, 2011-06-19 16:05, pirms 13 gadiem
Piekritu Luka Toni, ka abi ir labi, bet es par Dos Santosu!