Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC negrasās atlaist Denu Hardiju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC negrasās atlaist Denu Hardiju
Dens Hardijs
Foto: ufc.com

Angļu pusvidējā svara cīkstonis Dens Hardijs (23-10-0), kurš 14. augusta šovā "UFC on Versus 5: Hardy vs. Lytle" piedzīvoja zaudējumu pret Krisu Laitlu (31-18-5), kas anglim UFC rindās bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas, netiks atlaists no pasaules vadošās organizācijas, tā paziņoja viens no UFC īpašniekiem Lorenzo Fertita.

Dens Hardijs UFC debitēja 2008. gadā ar uzvaru pār Akihiro Gono un pēc tam uzvarot vēl trijās cīņās pēc kārtas izcīnīja tiesības cīnīties par UFC titulu ar organizācijas čempionu Džordžu Santpjēru, bet cīņā zaudēja.

Pēc zaudējuma Santjēram, sekoja vēl trīs zaudējumi. Pēc nesen piedzīvotā zaudējuma Krisam Laitlam Hardijs jau gatavojās pamest UFC rindas, taču organizācijas viens no īpašniekiem Lorenzo Fertita savā Twitterī pavēstīja, ka Hardijam tiks dota vēl viena iespēja.

"Ir jauki dzirdēt no īpašnieka, ka man jāpaliek," Dena Hardija vārdus citē mmajunkie.com.

"Es domāju, ja man patiešām tiks dota iespēja aizvadīt vēl vienu cīņu, tad man jāpaņem ilgāks laiks brīvs, lai atjaunotos. Man vēl daudz kas darāms. Dotajā momentā man vajag brīvu laiku starp cīņām. Vairāk jāstrādā zālē ar spēcīgākiem čaļiem. Tas prasīs laiku kamēr es atgriezīšos."

Izmantotie resursi:
mmajunkie.com
sherdog.com