Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Džeralds Haris septembrī cīnīsies ar Kazuhiro Nakamuru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeralds Haris septembrī cīnīsies ar Kazuhiro Nakamuru
Džeralds Haris
Foto: mmalinker.com

Bijušais UFC vidējā svara cīkstonis Džeralds Haris (18-4-0) 17. septembrī debitēs japāņu MMA organizācijas DREAM rindās ar cīņu pret bijušo UFC un PRIDE zvaigzni Kazuhiro Nakamuru (15-10-0), ziņo sherdog.com

Bijušais federācijas "Shark Fight" čempions Haris profesionālajā MMA ir no 2006. gada. Debijas mačā amerikāņu sportists izcīnīja uzvaru pār Raienu Lopezu, pēc tam uzvarot vēl piecās cīņas. Pirmo zaudējumu Džeralds piedzīvoja 2007. gadā, startējot IFL rindās. Pēc tam sekoja vēl viens zaudējums, arī IFL...Tiesa, abi mači saņēma "Fight of the Night" prēmijas.

Pēc šīs dubult neveiksmes tika izcīnītas septiņas cīņas un noslēgts līgums ar UFC, kura rindās tika izcīnītas vēl trīs uzvaras un visas ar nokautiem. Taču ceturtā cīņa UFC rindās priekš Harisa bija liktenīga - tika piedzīvots zaudējums pēc punktiem Maikuelam Falkao un sportists pēc šīs sakāves 2010. gada novembrī tika atlaists. Sekoja vēl viens zaudējums, taču pagaidām pēdējā aizvadītajā cīņā Džerards Haris, kura notika šā gada maijā izcīnīja uzvaru pēc punktiem pār bijušo Strikeforce cīkstoni Entoniju Ruizu.

Arī Kazuhiro Nakamuras vārds sporta līdzjutējiem nav svešs. Viņš savas karjeras laikā, kura aizsākās 2003. gadā, izmēģinājis savus spēkus PRIDE, UFC, Pancrase un DREAM rindās. Viņš uzveicis tādas cīņu sporta superzvaigznes kā Kevins Randlemans, Evengalista Santos, Stefans Leko, Igors Vovčančuns, Juki Kondo u.c.

Nakamura šobrīd aizvada divu cīņu uzvaru sēriju. Savā pagaidām pēdējā duelī, kurš notika 2010. gada jūlijā cīņu šova "DREAM 15" ietvaros, pēc punktiem tika uzvarēts francūzis Karls Amosu.

Jāpiemin, ka Harisa - Nakamuras cīņa notiks MMA cīņas šova "DREAM 17" ietvaros. Šis būs pussmagās svara kategorijas duelis ( - 93 kg), kas priekš Džerarda Harisa ir jauns izaicinājums, jo sportists līdz šim startējis vidējā svara kategorijā.

"DREAM 17" cīņu pāri

Hideo Tokoro vs. Antonio Banuelos
Masakazu Imanari vs. Abel Cullum
Bibiano Fernandes vs. Takafumi Otsuka
Rodolfo Marques vs. Yusup Saadulaev
Kazuhiro Nakamura vs. Gerald Harris
Tatsuya Kawajiri vs. Joachim Hansen
Shinya Aoki vs. Rob McCullough
Satoru Kitaoka vs. Willamy Freire
Takeshi Inoue vs. Caol Uno

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...