Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Fabricio Verdums ir gatavs cīnīties ar Jemeļjaņenko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fabricio Verdums ir gatavs cīnīties ar Jemeļjaņenko
Fabricio Verdums
Foto: tatame.com

Brazīliešu MMA smagā svara cīkstonis Fabricio Verdums, kurš sestdien turnīrā „Strikeforce: Carano vs. Cyborg” pieveica Maiku Kailu pievienojis kandidātu sarakstam, kurš var pretendē uz cīņu ar pasaules spēcīgāko MMA cīkstoni Fjodoru Jemeļjaņenko.

„Protams, ka es vēlos cīnīties ar Fjodoru, jo visi zina, ka Fjodors ir pats labākais,” izteicās Fabricio Verdums, kurš ir jau ir pieveici Fjodora brāli Aleksandru.

Taču Verdums ļoti labi apzinās, ka viņam var nākties kādu laiku pastāvēt rindā, jo viņam priekšā sarakstā uz cīņu ar Jemeļjaņenko stāv līdz šim neuzvarētais Brets Rodžers (10-0-0) un patreizējais Strikeforce čempions Alisters Overēms (29-11-0).

„Es varu cīnīties ar jebkuru,” pārliecināts Verdums. „Viss ir atkarīgs vienīgi no mistera Skota Kokera ( Strikeforce prezidents – aut.). Pret, ko viņš man ļaus cīnīties ar to es arī cīnīšos.”

Sportists stāsta, ja viņam pienāktu zvans, ka viņam šodien jācīnās ar Jemeļjaņenko, viņš būtu gatavs to darīt.

„Atlētiskā komisija saka, ka nedrīkstu cīnīties septiņas dienas! Bet pēc tam nav problēmu,” vienmēr gatavs ir Fabricio Verdums.

Izmantotie resursi:
mmajunkie.com