Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Nogeira par godu Stalonem uzorganizē MMA cīņas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Nogeira par godu Stalonem uzorganizē MMA cīņas
Silvestrs Stalone un Rodžerio Nogeira
Foto: valetudo.ru

Pagājušajā nedēļā bijušais PRIDE un UFC čempions Antonio Nogeira ar savu brāli Rodžerio Brazīlijā rīkoja privātu MMA turnīru par godu Silvestram Stalonem, kurš šobrīd brāļu dzimtenē strādā pie savas jaunās filmas. Turnīrā piedalījās tikai brazīliešu sportisti.

Brazīlijā pazīstamais Holivudas aktieris Silvestrs Stalone uzņem savu jauno grāveju “The Expendables”. Šajā jaunajā Sallones filmā piedalās arī tādas kino zvaigznes kā Džets Lī un Džeisons Stathems, kā arī MMA cīņu superzvaigzne Rendijs Kotjurs, kurš filmā būs ļaunais varonis.

Taču brāļu Antonio Rodrigo un Rodžerio Nogeiru parādīšanās filmēšanas laukumā nebija nejaušība, jo Stalone ir sens Rodrigo un MMA cīņu fans, tāpēc arī abi brazīlieši tika uzaicināti apmeklēt filmas epizožu filmēšanu.

„Bijām pārsteigti cik daudz Stalone zina par MMA! Uzskatu, ka viņš bija ļoti laipns, uzaicinot mani paskatīties filmēšanas procesu, tāpēc es gribēju atbildēt ar to pašu, uzaicinot viņu un Džeisonu Stathemu uz MMA cīņām, kuras uzorganizēju speciāli priekš Stalones,” atklāj Rodrigo Nogeira.

Šis turnīrs tika uzorganizēts diennakts laikā un turēts lielā slepenībā, lai pasākuma norisi netraucētu uzbāzīgie Stalones fani un prese.

„ Atrast cīkstoņus nebija tas grūtākais, jo Brazīlijā ir daudz spēcīgu čaļu, kuri gatavi izkauties. Grūtākais bija turēt šo turnīru noslēpumā, lai par to neuzzina prese. Neviens pat nenojauta, ka turnīru apmeklēs Stalone, pat cīkstoņi,” stāsta Nogeira.

„”Rokijs” – tā ir filma, kura iedvesmojusi katru cīkstoni! Es vienmēr esmu apbrīnojis Staloni, un nevarēju pat iedomāties, ka kādreiz varēšu īsto Rokiju pieņemt savās mājās,” prieku par slaveno ciemiņu neslēpa trīsdesmit divus gadus vecais bijušais UFC čempions Nogeira.

Izmantotie resursi:
valetudo.ru

     [+] [-]

, 2009-04-16 22:57, pirms 15 gadiem
visu cienju Stalonem par filmaam 80- tajos un 90 - tajos gados, bet skuuties gan cik izskataas vinsh vairs nemaak ...

     [+] [-]

, 2009-04-16 23:03, pirms 15 gadiem
Skatos ka Stalone pie jauna tatūža ticis..cerams ka tikai filmēšanas vajadzībām!