Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Krokops atkal pret Overēmu?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops atkal pret Overēmu?
Alisters Overēms un Mirko Filipovičs
Foto: valetudo.ru

Jau šī gada jūlijā MMA turnīra „Affliction 3” ietvaros varētu notikt slavenā horvāta Mirko „Krokopa” Filipoviča un Alistera Overēma (Holande) ilgi gaidītā revanša cīņa, ziņo horvātu interneta portāls jutarnji.hr .

Lai arī ceļa trauma, kuras ārstēšanai pat bija nepieciešama operācija, izsita Mirko Filipoviču no cīņu grafika vairāk kā uz trīs mēnešiem, šobrīd viņš ir pieprasīts kā vēl nekad.

Dotajā momentā tiek veiktas pārrunas starp atbildīgajām personām par kopīga DREAM un Affliction turnīra izveidošanu, kurš varētu risināties Japānā. Par šī turnīra vienu no galvenajām cīņām organizatori paredz, ka varētu būt revanša mačs starp Mirko Krokopu un Alisteru Overēmu.

Atgādinām, ka pirmā šo sportistu savstarpējā cīņa notika 2008. gadā un beidzās bez rezultāta, jo Overēms vairākas reizes ar celi trāpīja horvātam zemāk pa jostas vietu un cīņa tika apstādināta nepasludinot rezultātu. Tiesa, pirms cīņas apstādināšanas, jūtams pārsvars piederēja tieši holandietim.

„Līdz jūlijam vēl ir daudz laika. Es labāk gribētu šo cīņu aizvadīt pēc iespējas ātrāk, maijā vai jūnijā,” izteicās Krokops, kurš šobrīd gatavojas šajā gadā aizvadīt savu pirmo cīņu, kura notiks 26. maijā turnīra „DREAM 9” ietvaros. Horvāta pretinieks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
jutarnji.hr
mixfight.ru

     [+] [-]

, 2009-04-16 13:50, pirms 15 gadiem
Tā noteikti būs lieliska cīņa; ceru, ka Overēms pagrūdīs... vienk Krokops ir absolūta leģenda, viens līmenis ar Fjodoru. Un vispār - paldies tam, kurš pēdējā laikā tik aktīvi raksta par cīņas sportu. Sen bij laiks

  +2 [+] [-]

, 2009-04-21 16:40, pirms 15 gadiem
Viens līmenis ar Fjodoru? Neesi mazliet aizkavējies 2005. gadā?

     [+] [-]

, 2009-04-23 17:11, pirms 15 gadiem
Tu pēc dažām cīņām viņu jau esi paspējis norakstīt???