Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Mačida tomēr necīnīsies ar Evansu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mačida tomēr necīnīsies ar Evansu
Tito Ortizs (pa kreisi) un Rašads Evans
Foto: bloodyelbow.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Lioto Mačida, kurš 6. augustā piekrita iziet ringā pret citu bijušo čempionu Rašadu Evansu tomēr necīnīsies ar amerikāni, jo brazīlieti neapmierināja viņam piedāvātā summa. Evansa pretinieks būs UFC dzīvā leģenda Tito Ortizs, ziņo sherdog.com

"Tikai UFC dēļ," ar tādiem vārdiem savu gatavību cīnīties ar Rašadu Evansu izteica bijušais UFC pussmagā svara čempions Tito Ortizs.

Šo faktu apstiprināja arī UFC prezidents Dana Vaits: "Gatavojies Filadelfija cīņāi Rašads Evans pret Tito Ortizu."
Vaits arī izstāstīja par situāciju ar Litoto Mačidu, kurš sākotnēji piekrita cīņai ar Rašadu Evansu, bet tad mainīja savas prasības.

"Mačida piekrita cīnīties ar Evansu," apstiprināja UFC prezidents. "Tad, kad mēs piezvanījām un pateicām: "Labi, mēs esam gatavi uztaisī šo cīņu", Mačidas cilvēki atteicās no sākotnējās vienošanās un paziņoja: "Samaksājiet mums tikpat daudz cik jūs maksājat Andersonam Silvam." Bet tas jau bija pēc tam, kad viņi piekrita pieņemt cīņu."

Vaits uz tādu Mačidas komandas rīcību reaģējis diezgan asi un noteicis viņiem, lai tie nododot Mačidam, ka viņam jāsasniedz tas ko sasniedzis Andresons Silva, lai saņemtu tik cik saņem viņš.

Automātiski cīņa tika piedāvāta Tito Ortizam, kurš arī uzreiz nepiekrita šim mačam. Taču pēc apdomāšanās deva savu "jā" vārdu. Jāpiemin, ka šī būs abu sportistu otrā savstarpējā cīņa. Pirmā notika 2007. gadā, kurā tika fiksēts neizšķirts.
Interesants arī fakts, ka Dana Vaits sola, ka neatkarīgi no rezultāta Tito Ortizs saglabās darbu UFC.
"Jocīgi! It kā man būtu darīšana ar citu cilvēku. Man patīk šis jaunais Tito," piebilda Vaits.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-07-14 08:56, pirms 13 gadiem
raxts nedaudz kavējās

     [+] [-]

, 2011-07-14 11:48, pirms 13 gadiem
bija raksts, kur sieva atrunāja, jo pārāk muļķīgi būtu tā uz sitiena pieņemt cīņu, kad maz laika, ko gatavoties, ir.

pēc wikipedia skatoties, Silva saņem tikpat daudz cik Machida un faktiski nekad nav uzvaras bonusi piešķirti.