Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gilberts Melendezs Strikeforce titulu aizstāvēs rudenī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gilberts Melendezs Strikeforce titulu aizstāvēs rudenī
Gilberts Melendezs
Foto: cageradio.com

Strikeforce vieglā svara čempions Gilberts Melendezs (19-2-0) savu nākamo titula aizstāvības cīņu, kura pēc kārtas jau būs trešā, aizvadīs rudenī un viņa pretinieks būs Horhe Masvidals (22-6-0), šodien šo informāciju apstiprināja Malendeza menedžeris Cēzars Greisijs.

Atgādinām, ka Strikeforce prezidents Skots Kokers šā gada jūnijā pirms cīņas Masvidals - K.J. Nūns izteicās, ka cīņas uzvarētājs kļūs par titula pretendentu uz Melendeza jsotu. Kā jau zināms, uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem izcīnīja Masvidals, kurš tikai vakar saņēma oficiālu apstiprinājumu, ka ir titula pretendents.

Savukārt Melendezs, kurš par Strikeforce čempionu kļuva 2009. gadā pēc punktiem uzvarot Džošu Tomsonu, jau divas reizes aizstāvējis savas tiesības saukt sevi par Strikeforce čempionu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...