Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Dens Hardijs sola nokautēt Krisu Laitlu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hardijs sola nokautēt Krisu Laitlu
Dens Hardijs
Foto: cagecrusade.com

Bijušais pretendents uz UFC pusvidējā svara čempiona titulu Dens Hardijs (23-9-0), kuram rīt cīņu šovā "UFC Live 5: Hardy vs. Lytle" jāstājas pretī Krisam Laitlam (30-18-5), pārliecināts, ka viņam ir pa spēkam nokautēt savu pretinieku, ziņo sherdog.com

"Mans mērķis nokautēt Krisu, taču precīzi nemāku pateikt, kad un kā to izdarīšu, taču variantu un laika līdz fināla gongam man ir pietiekami," savu taktiku atklāj Hardijs, kuram aiz muguras ir trīs zaudējumu sērija.

"Kriss ir lieliesks cīkstonis, ko viņš katru reizi apliecina cīņā. Es vienmēr jūtos labi sitienu apmaiņas brīdī. Man patīk izaicināt likteni. Viss ko es zinu, šī cīņa būs īsts karš pēc kura man pacels roku."

Jāpiemin, ka Dens Hardijs UFC startē kopš 2008. gada un spēcīgākās organizācijas rindās angļu cīņu sporta meistars aizavdījis septiņas cīņas no tām uzvarot pirmajās četrās, taču pēdējās trijās piedzīvoti zaudējumi. Tiesa, Hardijam 2010. gadā bija iespēja cīnīties par UFC titulu, taču šajā mačā sportists bija spiests pēc punktiem atzīt esošā čempiona Džordža Santpjēra pārākumu.

Ja arī pret Laitlu Hardijs piedzīvos neveiksmi, visticamāk sportists tiks atlaists no UFC.

Savukārt Krisu Laitlu droši var saukt par UFC veterānu. Viņš organizācijas rindās startē kopš 2003. gada un pa šo laiku uzspējis aizvadīt astoņpadsmit cīņas un deviņās izcīnīt uzvaras. Kopš 2009. gada Laitls aizvadīja četru uzvaru uzvaru sēriju līdz šā gada februārī viņa uzvaras gājienu apstādināja Braiens Ebersols.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2011-08-14 10:44, pirms 13 gadiem
Zinot viņu stilus, kāds noteikti tiks nokautēts.

     [+] [-]

, 2011-08-14 13:37, pirms 13 gadiem
varēju apzvērēt, ka laitlam bija vismaz 40 uzvaras. lai vai kā hardijam derētu uzvarēt, un Laitls tāpat grasās atstāt sportu pēc šīs cīņas, tā kā laikam vieglu uzvaru uz zemes neķers, bet vairāk aizraujošu mahaču uz kājām.