Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Krokops UFC pret Dos Santosu?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops UFC pret Dos Santosu?
Mirko Krokops Filipovičs
Foto: sherdog.com

Leģendārais horvātu MMA cīkstonis Mirko "Krokops" Filipovičs, kurš nesen noslēdza līgumu ar UFC, šī gada septembrī cīņu šova "UFC 103" ietvaros varētu tikties ar jauno brazīliešu talantu Junioru Dos Santosu.

Jaunajam brazīliešu smagsvaram Junioram "Cigano" Dos Santosam sākotnēji bija paredzēta vieta turnīrā "UFC 102", kur viņam bija jātiekas ar Džastinu Makkalliju, taču Dos Santos tika izņemts cīkstoņu saraksta. Ja sākumā sportists par šo ziņu nebija īpaši pricīgs, tad beigās uzzinot, ka viņam būs jācīnās ar MMA superzvaigzni Mirko Filipoviču, Santos bija priecīgāks kā jebkad.

"Priekš manis tas ir vienkārši nereāli! Kad brāļi Fertittas pajautāja man ko es domāju par manas cīņas pārcelšanu, es biju neapmierināts, jo gribu cīnīties. Bet tad viņi teica - tavs pretinieks būs Krokops. Šis ir viens no labākajiem notikumiem manā dzīvē un es centīšos izmantot man šo doto iespēju," kaut arī vēl nav parakstīts oficiāls līgums, prieku par šo mutvardu vienošanos neslēpa Dos Santos.

"Mūsu cīņa būs septembrī. Ja spēšu pieveikt Krokopu, tad tas pacels manu cīkstoņa reputāciju. Šī būs viena no vakara galvenajām cīņām. Bet, ja man vajadzētu startēt "UFC 102" pret Makkalliju, tad es pat netiktu iekļauts pamatsarakstā."

Atgādinām, ka Juniors Dos Santos savā MMA karjerā ir aizvadījis deviņas profesionālās cīņas, no kurām uzvaru ir guvis astoņās no tām. UFC turnīros Dos Santos ir uzvarējis tādus vīrus kā Stefans Štruve un Fabricio Verdums.

Izmantotie resursi:
sherdog.com