Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC nopirkusi STRIKEFORCE

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC nopirkusi STRIKEFORCE
Dana Vaits
Foto: mrsunshinevegas.wordpress.com

Uzņēmums „Zuffa LLC”, kurai pieder pasaules ietekmīgākā MMA organizācija UFC, iegādājusies citu pasaules vienu no vadošajām MMA organizācijām – Strikeforce, par to intervijā portālam mmafighting.com ziņoja UFC prezidents Dana Vaits.

Galvenais iemesls kāpēc „Zuffa” iegādājās Strikeforce esot nepieciešamība pēc UFC paplašināšanās, taču UFC prezidents piebilda, ka Srikeforce tāpat kā agrāk turpinās strādāt neatkarīgi no UFC.

„Ar katru gadu mēs augam un paplašināmies. Šobrīd mēs esam spēruši lielu soli un nopirkuši Strikeforce,” stāsta Dana Vaits.

„Strikeforce turpinās savu biznesu tāpat kā parasti. Viņiem ir savi kontrakti, piemēram, ar Showtime. Arī visi sportisti paliks Strikeforce. Un vai varēs cīkstoņi, kuri atlaisti no UFC turpināt karjeru Strikeforce? Jā, varēs.”

Uz jautājumu vai būs iespēja redzēt cīņu starp UFC un Strikeforce labākajiem cīkstoņiem, Vaits atbildēja apstiprinoši:„ Ar Strikeforce līgumu parakstījušie cīkstoņi startēs Strikeforce, bet UFC vīri startēs UFC. Taču tas ir tikai laika jautājums, kad tiks rīkotas apvienotās organizāciju cīņas. Ja fani to vēlēsies, tad būtu muļķīgi tādas cīņas nerīkot.”

Izmantotie resursi:
UFC, Strikeforce, Mixed Martial Arts (MMA)...