Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Makgregors policijā nopratināts par apsūdzībām seksuālā varmācībā

Rolands Eliņš

Makgregors policijā nopratināts par apsūdzībām seksuālā varmācībā
Konors Makgregors. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors Francijas salā Korsikā ticis aizvests uz policijas iecirkni, kur viņam bija jāatbild par oficiāli iesniegtu prasību pret viņu par seksuāla uzbrukuma mēģinājumu un ekshibicionismu.

UFC cīkstonis Konors Makgregors bija plānojis šajās dienās piedalīties labdarības pasākumā Francijā, 24 stundu laikā veicot braucienu ar ūdensmotociklu no Korsikas līdz Monako, kas viņam bija paredzēts kopā ar Monako princesi Šarlīnu. Taču viņam nācies atteikties no dalības šajā pasākumā, jo Makgregors iekūlies jaunā skandālā.

Kā liecina Korsikas prokuratūras sniegtā informācija medijiem, pirms divām dienām pret Makgregoru policijā iesniegta prasība, apsūdzot viņu seksuāla uzbrukuma mēģinājumā un ekshibicionismā (atkailināšanās svešu cilvēku priekšā). Prokuratūras sniegtajā informācijā Makgregors nosaukts vārdā un norādīts, ka viņš ticis nogādāts iecirknī, kur veikta nopratināšana.

Vairāki ārzemju mediji vēstīja, ka Makgregors ticis apcietināts un pēc nopratināšanas atbrīvots, taču Korsikas varas iestādes savā oficiālajā komunikācijā uzsver, ka viņš uz iecirkni nogādāts tikai liecības sniegšanai.

Makgregora pārstāvji izplatījuši paziņojumu, norādot, ka Makgregors kategoriski noraida visas apsūdzības un pēc liecības sniegšanas policijā ticis atbrīvots. Savukārt UFC vadība nekādus publiskus komentārus nav sniegusi.
Policijas sniegtā informācija plašāku informāciju par Makgregoram izvirzītajām apsūdzībām nesniedz.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/afp_sport/statu...
https://mmajunkie.usatoday.com/2020...

     [+] [-]

, 2020-09-15 19:51, pirms 4 gadiem
Kādēļ,lai UFC sniegtu kaut kādus komentārus, ja Konors jau beidzis karjeru ?