Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Krokops atlaidis savu menedžeri

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops atlaidis savu menedžeri
Mirko Filipovičs
Foto: ufc.com

Šodien darba attiecības ar savu menedžeri Zvonemiru Lučiču pārtraucis viens no pasaules pazīstamākajiem horvātu MMA un K-1 meistariem - Mirko "Krokops" Filipovičš (27-9-2), kuram pēc līguma nosacījumiem vēl jāaizvada viens mačs UFC, ziņo sherdog.com

Pēc divpadsmit gadu ilgas sadarbības ceļi šķīrušies "K-1 World Grand Prix 1999" finālistam Mirko "Krokopam" Filipovičam ar viņa menedžeri Zvonemiru Lučiču. Kādi ir iemesli kāpēc izjukusi Krokopa un Lučiča sadarbība - nav zināms.

Atgādinām, ka Filipovičs sadarbības laikā ar Lučiču ir sasniedzis arī augstākos rezultātus sportā, tajā skaitā uzvaru "PRIDE Grand Prix" turnīrā.

Tiesa, tagad Krokops ir palicis viens un kopš debijas MMA, kura notika 2003. gadā nākamā cīņā, ko viņš aizvadīs UFC paspārnē (pēdējā pēc līguma - J.E.) viņš aizvadīs bez sava ilggadējā menedžera.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...