Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Hektors Lombards: "Sadošu Markuarda pa pakaļu"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hektors Lombards: "Sadošu Markuarda pa pakaļu"
Hektors Lombards
Foto: cubanfighter.com

Bellator vidējā svara čempions, kubietis Hektors Lombards (29-2-1) ir pārliecināts, ja nesen no UFC atlaistais Neits Markurds (31-10-2) parakstīs līgumu ar Bellator un piekritīs cīnīties ar viņu, viņš to uzvarēs, ziņo sherdog.com

"Markuards ir čīters! Taču pirms cīņas ar mani viņš var lietot jebkādus steroīdus kādus vien vēlas, jo es tik un tā sadošu viņam pa pakaļu," pārliecināts ir patreizējais Bellator un CFC vidējā svara čempions Lombards.

"Es nesaskatu Markuardam vietu pusvidējā svara kategorijā...viņš ir dzimis vidējā svara cīkstonis."

"Viņš cīnījās vidējā svarā un vienu brīdi pat bija pat otrais numurs. Vairs viņš nevar aizbildināties ar līgumu ar UFC, viņam vienkārši tāda vairs nav. Viņam ir visas iespējas iziet pret mani un pierādīt sevi," bravūrīgs ir Austrālijā dzīvojošais kubietis, kurš nav zaudējis jau kopš 2007. gada.

Atgādinām, ka Neits Markurds no UFC tika atlaists 28. jūnijā par to, ka pirms cīņu šova "UFC on Versus 4" nav varējis iziet medicīniskos testus. Šobrīd amerikāņu organizācija izteikusi piedāvājumu Markurdam noslēgt ar viņiem līgumu, taču sportists vēl nav devis savu atbildi.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...