Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gluhovam piedāvāts startēt Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovam piedāvāts startēt Bellator
Konstantīns Gluhovs
Foto: Mark Kazus

Latvijas titulētākajam MMA meistaram, turnīru "K-1 World Grand Prix 2008 in Riga" un "K-1 World Grand Prix Selection 2010" uzvarētājam Konstantīnam Gluhovam (19-6-0) piedāvāts noslēgt līgumu ar vienu no pasaules lielākajām MMA organizācijām - Bellator, taču latvietis atteicies, ziņo valetudo.ru

"Mums nepārtraukti nāk kaudzēm piedāvājmu, taču lielākā daļa šo piedāvājumu ir kreisie," portālam valetudo.ru stāsta Konstantīns "Lāčplēsis" Gluhovs.

"Esmu profesionāls sportists, taču ar nožēlu jāatzīst, ka Latvijā ar sponsoriem ir pašvaki, tāpēc jāstartē tur, kur sportistu prasības tiek apmierinātas."

"Man vairākkārt pienākuši piedāvājumi no amerikāņu organizācijas Bellator puses, taču godīgi sakot mūs neapmierināja prasības, kādas viņi uzstādīja. Kaut gan jāatzīst, ka gribētos izmēģināt savus spēkus kādā no vadošajām organizācijām."

Gluhovs, kurš šobrīd pilnībā pārkvalificējies uz MMA cīņām, nākamo maču aizvadīs 22. jūlijā Krievijā. Viņam pretī stāsies divkārtējais Baltijas MMA čempions no Lietuvas Valdas Pocevičus (33-26-4).

"Sen jau esmu gribējis ar viņu pacīnīties. Tas būs interesants mačs. Valdas ir labs cīkstonis, ļoti pieredzējis, kurš aizvadījis vairāk kā sešdesmit cīņu un ir startējis vairākās vadošajās organizācijās. Tā būs ļoti smaga un svarīga diena priekš manis," pārliecināts ir Gluhovs, kurš profesionālajā MMA aizvada piecu cīņu uzvaru sēriju pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Valetudo.ru - Бои без правил
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +2 [+] [-]

, 2011-07-12 21:29, pirms 13 gadiem
nu uz ufc uzreiz nav jo cereet... vareeja jau saaakt ar Bellator pec tam Strikeforce bet nu chalim arii ir iekshaa

  -1 [+] [-]

, 2011-07-12 22:21, pirms 13 gadiem
Kāds var būt iemesls nepieņemt Bellator piedāvājumu? Tā taksh treshdalja no celja uz UFC...

  +1 [+] [-]

, 2011-07-12 23:53, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Kāds var būt iemesls nepieņemt Bellator piedāvājumu? Tā taksh treshdalja no celja uz UFC...
''taču godīgi sakot mūs neapmierināja prasības, kādas viņi uzstādīja.''
(citāts no raksta)

tātad ir iemesls

     [+] [-]

, 2011-07-13 21:28, pirms 13 gadiem
jā, bet nez kādas bija tās prasības... To būtu baigi interesanti uzzināt

Valdizzz rakstīja: ''taču godīgi sakot mūs neapmierināja prasības, kādas viņi uzstādīja.''
(citāts no raksta)

tātad ir iemesls