Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Dafijs izkrīt no "DREAM Japan GP Final" cīņu šova

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dafijs izkrīt no "DREAM Japan GP Final" cīņu šova
Tods Dafijs
Foto: ufc.com

Bijušais UFC smagā svara cīkstonis Tods Dafijs, kurš organizācijas vēsturē iegājis kā ātrākā nokauta autors, treniņā guvis traumu līdz ar to tiek atcelta viņa šo sestdien cīņu šova "DREAM: Japan GP Final" ietvaros paredzētā cīņa ar Niku Gastonu, ziņo sherdog.com

Šim mačam vajadzēja kļūt par Toda Dafija (6-2-0) otro dueli, kurš notiek zem japāņu federācijas DREAM karoga. Jau debijas mačā, kas notika 2010. gada decembrī, Dafijam bija iespēja cīnīties par DREAM smagā svara čempiona jostu, taču tika piedzīvots ātrs zaudējums pret Alisteru Overīmu.

Pagaidām nav izziņota amerikāņa traumas nopietnība un ko īsti sportists satraumējis, taču zināms, ka viņa un viņa pretinieka Nika Gastona (5-1-0) vārdi no cīņu saraksta ir izņemti.

Par MMA cīņu šova "DREAM Japan GP Final" galveno cīņu kļūs titula mačs starp patreizējo DREAM pussmagā svara čempionu Džegardu Musasi un titula pretendentu Hiroši Izumi.

"DREAM Japan GP Final" cīņu pāri

Gegard Mousasi vs. Hiroshi Izumi
Hiroyuki Takaya vs. Kazuyuki Miyata
Masakazu Imanari vs. Hideo Tokoro
Keisuke Fujiwara vs. Kenji Osawa
Tatsuya Kawajiri vs. Drew Fickett
Tatsuya Mizuno vs. Trevor Prangley
Eiji Mitsuoka vs. Bruno Carvalho

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...