Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Toma Vatsona titulu apstrīdēs Frenks Trigs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Toma Vatsona titulu apstrīdēs Frenks Trigs
Frenks Trigs
Foto: mmaconvert.com

Par angļu MMA federācijas BAMMA vidējā svara čempiona Toma Vatsona (14-4-0) nākamo pretinieku - titula pretendentu kļuvis bijušais UFC pusvidējā svara titula pretendents Frenks Trigs (21-8-0). Titula mačs notiks 10. septembrī cīņu šova "BAMMA 7" ietvaros, ziņo sherdog.com

Vakar BAMMA pārstāvji atklāja, ka esošā vidējā svara čempiona, Anglijas sportista Toma Vatsona nākamais pretinieks būs trīsdesmit deviņus gadus vecais amerikānis Frenks Trigs.

Pēc ekspertu domām Vatsons, kurš BAMMA vidējā svara čempiona titulu izcīnīja 2010. gada maijā, pēc punktiem uzvarot Metu Horviču, tronī sēdēs vēl ilgi. Organizatori apzināti viņam pretī liek norietējušus sportistus. Tituls jau divreiz ir aizstāvēts: ir uzveikts Alekss Reids, kurš nav uzvarējis kopš 2006. gada un bijušā PRIDE zvaigzne Murilo Rua, kurš pēc zaudējuma paziņoja par karjeras beigšanu.

Arī nākamo titula pretendentu, kluba " Xtreme Couture" pārstāvi Frenku Trigu grūti nosaukt par reālu konkurentu priekš Vatsona. Jā, savulaik Trigs pat divreiz cīnījies par UFC pusvidējā svara čempiona jostu, taču abās reizēs piedzīvots fiasko. Pēc atbrīvošanas no UFC (Atlaišanas iemesls - divi smagi zaudējumi pēc kārtas ar nokautiem - J.E.), kas notika 2010. gada februārī, amerikānis aizvadījis divas cīņas, uzvarot mazpazīstamo izraēlieti Roju Nīmanu un bijušo "Cage Rage" cīkstoni, velsieti Džonu Filipsu.

MMA apskatnieki prognozē ātru Vatsona uzvaru ar nokautu. Taču kas zina, varbūt Trigs parāda, ka viņam pulveris vēl sauss, un līdzīgi kā citas MMA leģendas kā Džefs Monsons, Pedro Rizo, Riko Rodrigezs un Dens Severns, parādīs, ka par ātru norakstīts un mēģinās tikt atpakaļ UFC..

"BAMMA 7" cīņu pāri

Tom Watson vs. Frank Trigg
Joey Villasenor vs. Che Mills
Rob Sinclair vs. Leonardo Santos
Efrain Escudero vs. Tim Radcliffe
Matt Ewin vs. Valentino Petrescu

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...