Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Bobijs Lešlijs jūlija beigās cīnīsies ar Ediju Sančezu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bobijs Lešlijs jūlija beigās cīnīsies ar Ediju Sančezu
Bobijs Lešlijs
Foto: sports.webshots.com

Eks WWE vrestleris un bijušā MMA federācijas Strikeforce zvaigzne Bobijs Lešlijs (6-1-0) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 29. jūlijā cīņu šovā "Titan FC 19: Lashley vs Sanchez". Viņam pretī stāsies bijušais UFC smagsvars Edijs Sančezs (12-5-0), ziņo sherdog.com

Šī trīsdesmit četrgadīgajam Bobijam Lešlijam pēc 2010. gada augustā ciestā zaudējuma Čadam Grigsam, pēc kā sportists tika atlaists no Strikeforce, būs tikai otrā cīņa. Pedējo dueli Lešlijs, kuram profesionālajā MMA karjerā ir tikai viens zaudējums, aizvadīja šā gada martā, kad tika izcīnīta uzvara pēc punktiem pār bijušo Bellator cīkstoni Džonu Ottu.

Lai arī Ottu un citus iepriekšējos bijušā vrestlera opunentus nevar nosaukt par vājiem pretitiniekiem, 29. jūlijā Bobijam pretī stāsies iespējams nopietnākais pretinieks ar kādu viņš jebkad ir ticies - Edijs Sančezs, kurš karjeras laikā paspējis pacīnīties zem UFC, Bellator un KOTC karogiem.

Tiesa, pēdējos divos mačos divdesmit astoņus gadus vecais Sančezs cietis zaudējumus - atzīti bijušo UFC smagsvaru Maika Vaitheda un Neila Grova pārākumi. Lai vai kā agrākos laikos Edija Sančeza vārds izskanēja ar uzvarām pār tādiem šā sporta pārstāvjiem kā Džejs Vaits, Mario Neto, Soa Palalei, Kolins Robinsons un Entonijs Ruizs.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...