Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Niks Diazs atsakās no savas Strikeforce čempiona jostas

Niks Diazs atsakās no savas Strikeforce čempiona jostas
Niks Diazs
Foto: mmajunkie.com

Sakarā ar 29. oktobrī paredzēto cīņu ar UFC pusvidējā svara čempionu, kanādieti Džordžu Santpjēru (22-2-0) par viņam piederošo UFC jostu, Strikeforce pusvidējā svara čempions Niks Diazs (25-7-0) atteicies no sava Strikeforce čempiona jostas. Tātatd tagad Strikeforce pusvidēja svara čempiona tituls ir vakants.

Par šādu nu jau bijušā Strikeforce čempiona Nika Diaza lēmumu šorīt paziņoja UFC prezidents Dana Vaits. Tas nozīmē, ka Strikeforce pusvidējā svara čempiona tituls no šodienas ir vakants un spriežot pēc Vaita vārdiem, tad drīzumā uzzināsim jaunos šī titula pretendentus.

Jāpiemin, ka burtiski dažas dienas atpakaļ Niks Diazs parakstīja jaunu līgumu uz astoņām cīņām, kas sportistam ļauj startēt gan UFC, gan Strikeforce.

Dana Vaits paziņoja vēl kādu jaunumu: sākot ar "UFC 134" visas galvenās jeb "headline" cīņas ilgs piecus, nevis ierastos trīs piecminūšu raundus. Tam nav nozīmes vai tas ir titula mačs vai parasta cīņa.

"Kāpēc sākot tikai no "UFC 134"? Tāpēc, ka līdz tam laikam līgumi saslēgti pa trim raundiem," skaidroja UFC prezidents Vaits.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-06-10 16:47, pirms 13 gadiem
5 raundi? tas nozīmē,ka vairak klinčā,nenokausējot sevi,cīņas kļus nedaudz garlaicīgākas..
tad tas nožimē,ka nebūs cīņas pret Santpjēru ?,sachurajas vai kas?:O
, 2011-06-10 20:34, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: tad tas nožimē,ka nebūs cīņas pret Santpjēru ?,sachurajas vai kas?:O
kāds sakars ar GSP cīņu
, 2011-06-10 21:29, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: kāds sakars ar GSP cīņu
nezinu,varbūt tāpēc,ka ši būs(ja būs,tā arī neizprotu vēl) pirmā apvienotā stikeforce un ufc title shoot fight,kurā uz galda tik liktas abu jostas(diaza un santpjeera),bet te viens no viņas ir atteicies..
un takā ši ir tāda pirmā(kurai ir jābut pietiekami skāļai,jostām,to turētāju fightam),tad māc šaubas,bet gan jau Vaits kko atkal izmaniis pēc sava prāta
, 2011-06-11 01:11, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: nezinu,varbūt tāpēc,ka ši būs(ja būs,tā arī neizprotu vēl) pirmā apvienotā stikeforce un ufc title shoot fight,kurā uz galda tik liktas abu jostas(diaza un santpjeera),bet te viens no viņas ir atteicies..
un takā ši ir tāda pirmā(kurai ir jābut pietiekami skāļai,jostām,to turētāju fightam),tad māc šaubas,bet gan jau Vaits kko atkal izmaniis pēc sava prāta
es nez, ja tās ir divas šķirtas (nu vismaz daļēji), tad par apvienošanu tur diži nevar būt runa, manuprāt. jo tak šī cīņa galvenokārt skatīta kā cīņa par UFC jostu, ko jāaizstāv GSP. man liekas, GSP tā strikeforce josta arī diži nerausta.

lai gan ir tāds savāds izgājiens.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.