Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Čimajevs pirms cīņas pret Diazu ievērojami pārsniedz svara limitu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Čimajevs pirms cīņas pret Diazu ievērojami pārsniedz svara limitu
Hamzats Čimajevs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dienu pirms Lasvegasā gaidāmās "UFC 279" šova galvenās cīņas pret UFC veterānu Neitu Diazu pusvidējā svara kategorijas robežās nav spējis iekļauties viena no lielākajām UFC uzlecošajām zvaigznēm - Hamzats Čimajevs. 77,1 kilograma svara limitu Čimajevs pārsniedzis par 3,4 kilogramiem.

Šobrīd vēl nav zināms par iespējamiem UFC plāniem tā rezultātā mainīt cīņu sarakstu, taču tiekot izskatītas dažādas opcijas, ņemot vērā, ka pusvidējā svarā "UFC 279" šovā paredzēta arī Tonija Fergusona un Li Jinliaņa cīņa, kādu no šiem cīkstoņiem, iespējams, liekot pretī Diazam, kamēr Čimajevs varētu izjaukt Kevina Holanda un Daniela Rodrigesa dueli 81,6 kilogramu ietvaros.

Tik ievērojams pieļaujamā svara limita pārsniegums, turklāt vakara galvenās cīņas dalībnieku izpildījumā, UFC ir rets gadījums. Pats Čimajevs uz svēršanos gan ieradās ārēji bezrūpīgā noskaņojumā, nedaudz arī pasmaidot un vēlāk izceļoties arī ar "Twitter" ierakstu, kur nekautrējās pajokot par šādu svēršanās iznākumu.

MMA sporta žurnālists Ariels Helvani ziņo, ka Čimajevam zaudēt svaru liegušas veselības problēmas, taču sīkākas informācijas no čečenu cīkstoņa nometnes šobrīd nav.

Šis nebūt nav vienīgais kāzuss, kas atgadījies gatavošanās posmā šonedēļ. Vakar pirmo reizi UFC vēsturē nācās atcelt pirmscīņas preses konferenci, jo cīkstoņi un to komandas iesaistījušās kautiņos aizkulisēs, Čimajevam, Diazam un Holandam esot galvenajām iesaistītajām personām.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2022/9/...

  +2 [+] [-]

, 2022-09-09 21:45, pirms 2 gadiem
Skaidri un gaiši redzams ka viņš nemaz nav gribējis iekļūt tajā svarā.Tā visa smaidīšana to parāda.
Tik jautājums kāpēc.

     [+] [-]

, 2022-09-09 22:04, pirms 2 gadiem
cikos saakas Ufc vakara shovs?

  +1 [+] [-]

, 2022-09-09 22:06, pirms 2 gadiem
Svētdien 5:00!

  -2 [+] [-]

, 2022-09-10 03:10, pirms 2 gadiem
Jā, nu, katru reizi pie UFC svēršanās notiek kautiņi un tāpēc atsevišķa raksta par to nav. Šoreiz, kā gadījās, kā ne, iesaistījušies arī Čimajevs, Diazs un Holands. Nu tā starp citu. Tas, ka tika nokautēts Tills, tas figņja, par to nerakstīsim. Parasta lieta. Kas ar ko cīnīsies dēļ Čimajeva neprofesionalitātes- arī figņja, nafig par to rakstīt

  +1 [+] [-]

, 2022-09-10 07:17, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Skaidri un gaiši redzams ka viņš nemaz nav gribējis iekļūt tajā svarā.Tā visa smaidīšana to parāda.
Tik jautājums kāpēc.
Tādēļ, ka tas čečens aizvakar backstage ar hollandu pagrūstījas..un ka rezultāta panāca to ka viņš ar viņu ar cīnīsies. Diaz vs Ferguson.

     [+] [-]

, 2022-09-10 10:03, pirms 2 gadiem
Man personīgi izmaiņas patīk labāk, nekā sākotnējais fight card, Diaz vs Ferguson vajadzētu būt labai cīņai. Chimaevs bišiņ par lielu priekš Welterweight, varēja nemocīt organismu un pāriet uz middleweight, būtu interesanti redzēt, ko viņš var tur pret Costu, Vettori, Whitakeru.

     [+] [-]

, 2022-09-10 13:35, pirms 2 gadiem
The Preacher rakstīja: Man personīgi izmaiņas patīk labāk, nekā sākotnējais fight card, Diaz vs Ferguson vajadzētu būt labai cīņai. Chimaevs bišiņ par lielu priekš Welterweight, varēja nemocīt organismu un pāriet uz middleweight, būtu interesanti redzēt, ko viņš var tur pret Costu, Vettori, Whitakeru.
Tās izmaiņas ir labas tikai main eventam. Nabaga Hollandu visdrīzāk nogalinās, lai cik ļoti negribētu, lai viņš uzvar, un Li arī jācīnas ar daudz smagāku, maz atpazīstamu pretinieku Tonija vietā, Li viennozīmīgi ir šī carda mvp.

     [+] [-]

, 2022-09-10 15:22, pirms 2 gadiem
Man gan liekas, ka Hollands stājā var Chimaevam sagādāt lielas problēmas, vienīgā bēda, ka viņam takedown defense galīgi švaks.
Nu jā, Leecham tādā ziņā nepaveicās, jācīnās ar mazāk zināmu čali, kuram reāli var zaudēt, bet nu vismaz saglāba pasākumu un gan jau kādu monētu, par to visu arī no Vaita kunga dabūs.